حسین غرقی، سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این رقابتها که در تمام ردههای سنی برگزار شد، ۶۰۰ فیلم به فدراسیون ارسال شده است که استان فارس با ارسال ۱۴۸ فیلم از این رشته، بیشترین سهمیه را در بین استان ها دارد که این امر بیانگر یک رکورد در رشته زورخانهای آن هم در سطح کشور است.
وی اضافه کرد: در این رقابتها که با عنوان "هر خانه، یک زورخانه " و در زمان شیوع ویروس کرونا برگزار شد، تیم استان فارس با ۲۸۲ امتیاز بر سکوی قهرمانی ایستاد، استانهای البرز با ۱۶۰ امتیاز و گلستان هم با ۱۴۳ امتیاز به ترتیب عناوین دوم و سوم ر ا از آن خود کردند.
شهرستان داراب رکورد زد
رییس هیات ورزشهای پهلوانی و زورخانهای استان فارس، همچنین با انتقاد از هیات شهرستانهای شیراز، کازرون و نیریز گفت: انتظار ما از این سه شهرستان که همواره فعالیتهای زیادی در زمینه ورزش باستانی داشتند، بیشتر بود و نمیدانم چرا در این رقابتها کمرنگ ظاهر شدند.؟
وی بیان داشت: در این مسابقهها شهرستان داراب با ۶۵ نفر شرکت کننده ، یک رکورد بی سابقه را از خود به جای گذاشت و اقلید هم با یک شرکت کننده کمترین سهمیه را داشت.
غرقی ادامه داد: همچنین در حال مقدمات شرکت در رقابتهای رشته میل گیری که با عنوان بزرگداشت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی برگزار میشود، هستیم و پیشبینی میشود با بیش از ۲۰۰ ورزشکار در این رقابتها حضور یابیم.
او همچنین از همکاری شورای عالی جوانان فارس برای جمعآوری فیلم ورزشکاران قدردانی کرد و افزود: این موفقیت حاصل تلاش آنان است که پرچم فارس را در کشور بر افراشته کردند و در این میان شهرستان داراب سرآمد بود.
تخت شنو، یکی از رشتههای ورزش زورخانهای است که در آن ورزشکاران با تخت مخصوص شنو به رقابت میپردازند و هر کس بیشترین حرکت را بدون خطا انجام دهد رکود دار میشود.
میل گیری، کباده، چرخ زدن، سنگ زدن، چرخ تیز، چرخ چمنی و مرشد خوانی از دیگر رشتههای ورزش زورخانهای و پهلوانی است.
نظر شما