به گزارش ایرنا، «مهدی صادقی نیارکی» روز چهارشنبه در بازدید اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از واحدهای صنعتی استان مرکزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش عمدهای از مشکلات ارزی تولیدکنندگان در ۲ ماه گذشته برطرف شده و روند تخصیص و روش های تامین ارز نیز گسترش یافته است.
به گفته او، در هشت ماه امسال از ۲۸ رشته فعالیت منتخب صنعتی در کشور، ۲۰ رشته از جمله لوازم خانگی رشد تولید مثبت داشتند به طور مثال در تولید یخچال فریزر ۲۸ درصد رشد، لباسشویی ۵۸ درصد، تلویزیون ۶۰ درصد، لاستیک ۲۵ درصد و خودرو سواری ۲۶ درصد رشد داشته است.
صادقی نیارکی تصریح کرد: واحدهای تامین مواد اولیه به عنوان ریل قطار حرکت کرده و در ارتباط با واحدهای قطعه سازی و تولیدکننده، سبب رشد و تداوم زنجیره ارزش تولیدات صنعتی کشور خواهد شد.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید تحت برند و سرمایهگذاری خارجی در دستور کار وزارت صمت قرار دارد اما تقویت تولیدات داخلی از اولویت های جدی این وزارتخانه بوده که در این زمینه هدفگذاری و شناسایی شرکتهای پیشتاز نیز انجام شده است.
وی عنوان کرد: امسال وزارت صنعت، معدن و تجارت امسال چهار زنجیره ارزش را هدفگذاری کرده که تولید لوازم خانگی یکی از آنها است و برای تامین مواد اولیه، توزیع محصول و تکمیل سبد نیز طراحی محصولات جدید و همچنین تحقیق و توسعه اقدامات لازم انجام خواهد شد.
صادقی نیارکی با بیان اینکه امسال برنامه تولید ۱۲ میلیون دستگاه لوازم خانگی هدفگذاری شده است، ادامه داد: در ۹ ماه سپری شده امسال تولید لوازم خانگی مطابق برنامهریزی پیش رفته و رشد تولید در این بخش را شاهد هستیم.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: ۶۰ درصد ظرفیت تولید لوازم خانگی در کشور فعال است که در صورت تقویت بخش تحقیق و توسعه و همچنین نظام تامین داخلی و خارجی درصد بهرهبرداری نیز افزایش مییابد.
صادقی نیارکی تصریح کرد: محدودیت واردات لوازم خانگی یکی از مشوق های مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تولیدکنندگان داخلی است تا بازار را در اختیار داشته باشند.
وی عنوان کرد: امروز همراه با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس بازدید از تعدادی از واحدهای صنعتی استان مرکزی در دستور کار قرار گرف که از سه واحد تولیدی در مامونیه و ساوه بازدید شد.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، هدف از این بازدیدها را آشنایی با آخرین دستاوردها، زیرساختها و روند تولید عنوان کرد و گفت: رشد مثبت تولید در بیشتر واحدهای مورد بازدید مشهود است.
شهرستان ساوه با بهره مندی از ۶۰۰ کارخانه و اشتغال بیش از ۴۵ هزار نفر از قطب های صنعتی کشور به شمار می آید.
نظر شما