به گزارش ایرنا، «رضا تقی پور» شامگاه چهارشنبه همراه با برخی از نمایندگان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان بازدید از یک واحد صنعتی شهرستان ساوه به خبرنگاران، گفت: تحقق صادرات محصولات فولادی زمانی اتفاق می افتاد که این کالاها پس از تامین نیاز خریداران داخلی در بورس عرضه شود.
وی اظهار کرد: اینکه شمش های فولادی کشور بدون تامین نیازهای داخلی به سایر کشورها صادر شود مسأله ای بی معنا است.
به گفته او مشکلات و نابسامانی هایی که در هفته های نخست امسال در بازار فولاد ایجاد و باعث افزایش ۳۵۰ درصدی قیمت محصولات فولادی نسبت به اسفند ۹۸ شد متاثر از مدیریت نادرست زنجیره تولید بود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: برای ساماندهی بازار محصولات فولادی طرحی در دستور کار مجلس قرار دارد که کلیات آن نیز تصویب شد و جزئیات آن در کمیسیون صنایع و معادن در حال نهایی شدن است و امیدواریم به زودی در صحن علنی به رای گذاشته شود.
تقی پور گفت: باید در زنجیره تولید افرادی که مواد اولیه خریداری می کنند از سوی کمیته رصد و پایش وزارت صنعت، معدن و تجارت بررسی شوند و سهمیه ها نیز به روز باشد و از اینکه کالای تولیدی در کنترل دلالان بیفتد نیز جلوگیری به عمل آید.
وی تاکید کرد: تولیدکنندگان محصولات فولادی نیز به هیچ عنوان حق فروش مواد اولیه خریداری شده در بورس را ندارند.
تقی پور پیشنهاد کرد که در کنار بورس کالای فعلی، ۲ بازار بورس دیگر ایجاد شود تا از انحصار کالاها در دست عده ای و عرضه قطره چکانی و افزایش کاذب قیمت ها جلوگیری شود.
اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عصر چهارشنبه پس از حضور در شهرک صنعتی مامونیه و بازدید از یک واحد صنعتی به ساوه سفر کردند و یکی از کارخانه های تولید لوله را بازدید نمودند.
شهرستان ساوه دارای ۶۰۰ کارخانه صنعتی با اشتغال ۴۵ هزار کارگر است.
نظر شما