مهشید سلمیانی روز شنبه در جلسه بررسی آسیبهای اجتماعی و طلاق استان افزود:سال گذشته در استان بیش از ۱۹ هزار تماس با صدای مشاور برقرار شد.
وی اظهار داشت: اعتیاد، موضوع کودکان، اضطراب و تحصیل بیشترین فراوانی تماس با صدای مشاور در استان بوده است.
سلیمانی به فعال شدن سامانه تصمیم در استان اشاره کرد و گفت:هماکنون ۱۷ مرکز مشاوره که در حوزه طلاق فعالیت دارند به این سامانه متصل شدند.
به گفته وی، از ابتدای فعالیت این سامانه تاکنون ۱۵۳ پرونده طلاق تشکیل و ۱۱۱ زوج درخواست طلاق خود را نهایی و ثبت کردند که از این تعداد ۲۴ پرونده برای طلاق به دادگستری ارجاع داده شد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به افزایش آسیبهای اجتماعی در استان گفت: فرهنگ مشاوره در جامعه و به خصوص در قشر آسیبپذیر نهادینه نشده است.
شهرام مقدس با اشاره به وجود تعداد زیادی دفتر مشاوره زیر مجموعه نهادهای مختلف در استان افزود: باید از ظرفیت فضای مجازی، رسانه و وسایل ارتباط جمعی برای ترویج فرهنگ مشاوره استفاده کرد.
معاون امور جوانان ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: امسال یکهزار و ۱۱۲ واقعه طلاق در استان ثبت شد که آمار در مدت مشابه سال گذشته یکهزار و ۱۱۲ مورد بود.
طهماسب شیرانی افزود: در این مدت در استان۶ هزار و ۲۰۶ مورد واقعه ازدواج ثبت شد که این تعداد در مدت مشابه سال گذشته پنج هزار و ۸۵۵ مورد بوده و افزایش ۶ درصدی داشته است.
وی میانگین سنی طلاق در سالجاری در استان را ۳۴.۵سال عنوان کرد و گفت: این میزان در سال ۹۵ حدود ۳۲ سال بوده است.
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با بیش از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما