عادل نجف زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مدول، هماکنون ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و جهت اتمام و به بهره برداری رسیدن آن، مبلغ قابل توجه ۲۰۰ میلیارد ریالی نیاز بود که در رایزنی با مقامهای دولتی و معاون وزیر نیرو در امور آب، این مبلغ از محل ماده ۵۶ و از طریق بانک ملی برای تکمیل نهایی پروژه تخصیص داده شد.
وی اظهار کرد: اکنون ۲ مدول تصفیهخانه فاضلاب خوی ۳۰ هزار مترمکعب در شبانه روز ظرفیت دارد و با به بهره برداری رسیدن مدول سوم، این ظرفیت به ۴۵ هزار مترمکعب می رسد.
نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی به مشکلات موجود در حوزه فاضلاب در شهرک ولیعصر این شهرستان نیز اشاره کرد و ادامه داد: مدول سوم تصفیه خانه و شبکه مربوط به آن در مسیر این شهرک قرار گرفته و با اتمام آن، همه مشکلات فاضلاب در ساختمان های قبلی و مساکن مهر این منطقه رفع می شود.
نجف زاده اضافه کرد: جمعیت تحت پوشش این مدول ۷۵ هزار نفر پیش بینی شده و با اتمام کامل آن، فاضلاب تولیدی حدود ۲۲۵ هزار نفر از شهروندان تصفیه میشود.
وی گفت: آب تصفیه شده فاضلاب بعداز گندزدایی و ضدعفونی جهت استفاده در محصولات کشاورزی ۲ ساله یا بیشتر از ۲ سال و آبیاری پارکهای شهرداری و استفادههای صنعتی به کار گرفته میشود.
به گزارش ایرنا، فاز اول تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در شبانه روز در سال ۱۳۷۵ با سیستم تصفیه هوادهی و مدول شماره ۲ با سیستم پیشرفته SBR با مدل خودسازی و با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در سال ۱۳۹۶ به بهره برداری رسید.
۳۹ هزار و ۸۵۴ انشعاب فاضلاب شهری در خوی وجود دارد و طول شبکه فاضلاب در این شهرستان ۳۱۷ هزار و ۸۶۲ متر است.
شهرستان خوی با ۳۸۵ هزار نفر جمعیت در شمال آذربایجان غربی قرار گرفته و دومین شهر پرجمعیت استان است.
نظر شما