غلامحسین رحیمی روز یک شنبه با بیان اینکه ایجاد نظام اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به ذینفعان در رابطه با وضعیت اشتغال هر یک از رشتههای دانشگاهی به منظور شفافسازی و آگاهیبخشی و همچنین رصد آمار و اطلاعات در خصوص رشتههای آموزشی میتواند در کاهش نرخ بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی مؤثر باشد، گفت: بدین منظور پایش اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی از سال ۱۳۹۷ در معاونت پژوهش و فناوری آغاز گردید.
وی افزود: بهرهبرداری از نتایج حاصله و تدوین برنامههای مورد نیاز هر دانشگاه برای بهبود شرایط اشتغال دانشآموختگان، استفاده مؤثر از شبکه دانشآموختگان جهت بهبود همکاریهای دانشگاه با جامعه و صنعت و همچنین ایجاد فرصتهای شغلی و کارورزی برای دانشجویان از اهداف این برنامه است.
به گفته وی، در این برنامه دانشگاهها بهصورت مستقل از طریق برقراری ارتباط با فارغالتحصیلان به پایش وضعیت اشتغال دانشآموختگان دانشگاه خود میپردازند که این امر موجب ارتباط بیشتر دانشگاه با جامعه دانشآموختگان خواهد بود. بررسی این اطلاعات تصویری شفاف از وضعیت اشتغال دانشآموختگان ارائه می کند که میتواند به صورت مؤثر مورد استفاده نهاد آموزش عالی و کلیه دانشگاهها قرار گیرد و بر این اساس افزایش اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی را موجب گردد.
بر اساس گزارش وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، کتاب پایش وضعیت اشتغال دانشآموختگان دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور نیز از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به چاپ رسیده است.
نظر شما