شمار تصفیه خانه های تحویلی سال آینده به ۱۰۱ واحد می رسد

تهران - ایرنا - وزیر نیرو گفت: ابتدای دولت یازدهم تعداد تصفیه خانه های فاضلاب ۱۶۸ واحد بود که با افزایش ۱۰۱ واحد جدید( مدت هشت سال) تا پایان دولت دوازدهم در مجموع به ۲۶۹ واحد خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «رضا اردکانیان» روز سه شنبه در مراسم افتتاح طرح های هفته سی و هشتم پویش هرهفته #الف_ب_ایران برای چهاراستان کشور که به شیوه ویدئو کنفرانسی از محل ستاد وزارت نیرو برگزارشد، افزود: هفته آینده و در ادامه بهره برداری از طرح های پویش #هرهفته الف_ب_ایران سد رمش در نزدیکی شهر سنندج و شبکه های آبیاری و زهکشی آن به وسعت ۵۶۰ هکتار و همچنین آب اندازی به شبکه باران به وسعت چهار هزار و ۶۰۰ هکتار و نیز تصفیه خانه آب سقز، آبرسانی به شهر سقز، تصفیه خانه فاضلاب شهر کامیاران به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود:همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی مردمان کردستان از این طرح ها بهره مند خواهند شد و افتتاح طرح ها در بخش شبکه آبیاری و زهکشی اشتغال نزدیک به ۱۰ هزار نفر را به دنبال دارد و فعال شدن طرح‌های توسعه منابع آب و خاک در این منطقه جمعیت قابل ملاحظه ای را به شغل پایدار خواهد رساند که در توسعه روابط تجاری با کشور همسایه نقش خواهد داشت.

وزیر نیرو توضیح داد:امروز هفته سی و هشتم پویش هر #هفته الف_ب_ ایران است و با احتساب پروژه هایی که امروز در چهار استان قم، اصفهان، زنجان و سمنان با سرمایه گذاری بالغ بر ۶۸۰ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید، جمع پروژه های افتتاح شده سال ۹۹ تا کنون به ۲۱۲ پروژه می رسد که تا ۲۵۰پروژه وعده داده شده ۳۷ پروژه باقی مانده و براساس برنامه تا پایان امسال هفتگی در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت.

اردکانیان خاطرنشان ساخت: هفته آینده و در آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی بالغ بر چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه های آب و برق در استان های خراسان شمالی و کردستان افتتاح خواهد شد که در خراسان شمالی واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات به بهره برداری می رسد.

وی احداث تصفیه خانه های آب و فاضلاب را از نمونه های حرکت سالم و روبه جلوی طرح های توسعه و عمران کشور دانست و توضیح داد:این شاخص در منطقه و جهان به عنوان ویژگی توسعه یافتگی به حساب می آید که ایران هم از آن برخوردار است.

وزیر نیرو گفت: موضوع تصفیه خانه فاضلاب، جمع آوری فاضلاب و تصفیه فاضلاب و استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده یکی از شاخصه های توسعه یافتگی یک جامعه هم در امر بهداشت و هم در امر استفاده صحیح از آب است.

افتتاح ماهانه یک تصفیه خانه فاضلاب در دولت تدبیر و امید

اردکانیان اضافه کرد: بطور متوسط هرماه در دولت یک تصفیه خانه فاضلاب در مدار بهره برداری قرار گرفته بگونه ای که در ابتدای دولت یازدهم ۱۶۸ تصفیه خانه فاضلاب وجود داشت که تاپایان کار این دولت و تحویل آن به دولت سیزدهم به ۲۶۹ تصفیه خانه خواهد رسید.

به گفته وی، بررسی ها نشان می هد تعداد ۱۰۱ تصفیه خانه فاضلاب در مدت هشت سال طراحی، ساخته و وارد مدار شده درحالی که منابع مالی آن از محل بخش غیر دولتی تامین شده است.

افتتاح هر دوماه یک تصفیه خانه آب 
عضو هیات دولت پیرامون عملکرد درباره تصفیه خانه های آب خاطرنشان ساخت: آمارهشت سال هر دو ماه بطور متوسط یک تصفیه خانه آب در مدار بهره برداری قرار گرفت و از ۱۱۹ به ۱۷۵ واحد در تابستان سال آینده خواهیم رسید.


افتتاح هر دوماه یک تصفیه خانه آب 
عضو هیات دولت پیرامون عملکرد درباره تصفیه خانه های آب خاطرنشان ساخت: آمار عملکرد هشت سال گویای آن است که هر دو ماه بطور متوسط یک تصفیه خانه آب در مدار بهره برداری قرار گرفته و از ۱۱۹ به ۱۷۵ واحد در تابستان سال آینده خواهیم رسید.

آبرسانی روستایی 
اردکانیان ضمن توضیح در زمینه آبرسانی روستایی که از شاخص های توسعه عمومی و بهداشت جامعه محسوب می شود، گفت: علاوه بر شاخص عدالت اجتماعی هموطنان روستایی همانند جامعه شهری از آب سالم و پایدار برخودار می شوند آن هم در این حجم وسیع کار بزرگی است.
وی گفت: هشت سال فعالیت دولت های یازدهم و دوازدهم در مجموع ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر، سالیانه حدود یک میلیون و ۱۵۰هزار نفر هموطن روستایی و هر هفته ۳۳روستا به شبکه آب پایدار و سالم دست یافته اند که نشان از فعالیتی توقف ناپذیر است.
وزیر نیرو خاطرنشان ساخت: بخش عمده ای از این تحول ها در سال هایی اتفاق افتاده که کشور درگیر جنگ اقتصادی بوده و به گفته طراحان از سخت ترین ها بوده است.
اردکانیان موضوع بهینه سازی مصرف را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: امروز با توجه به شرایط، توجه جدی تر به این مسئله مورد نیاز است، ضمن اینکه موضوع صرفه جویی در مصرف باید همه جانبه مورد توجه قرار گیرد. .
وی اضافه کرد: برنامه وزارت نیرو در دولت دوازدهم متمرکز براین بود که وارد مدیریت توام عرضه و تقاضا شود واین مدیریت یعنی مسوولیت داشتن هم در عرصه تولید و هم در عرصه مصرف و اینگونه نیست که وقتی به کمبود برخورد می شود، اصلاح آن فقط از مردم انتظار داشته باشیم.
وزیر نیرو با بیان اینکه اکنون در زمستان در حالیکه نیروگاه ها مشکلی برای تولید ندارند و ظرفیت قابل ملاحظه ای دارند، اما به دلیل مشکلاتی که در تامین سوخت مورد نیاز آن ها هست با کمبودهایی برای تولید برق روبرو شده است ادامه داد: یک سری راه حل های فروی برای این مشکل وجود دارد که اکنون با کمک وزارت نفت و مردم به آنها پرداخته می شود.
اردکانیان گفت: با این راه حل ها شرایط موجود را پشت سرخواهیم گذاشت اما به محض پشت سرنهادن ان نباید توجه به مدیریت مصرف به خصوص شاخصه های مصرف گاز در بخش خانگی که به هیچ وجه مطلوب نیست مورد فراموشی قرارگیرد.
وی افزود: امروز حدود ۸۰درصد گازی که توسط وزارت نفت به جامعه عرضه می شود در بخش خانگی و تجاری مصرف می شود که نشانه خوبی نیست و باید با کمک مردم و مجموعه روش ها به کار گرفته شود تا اصلاح شود.
وزیر گفت: هفت برابر گاز تحویلی به نیروگاه اکنون به بخش خانگی و تجاری تحویل می شود در حالی که نیروگاه ها هم وظیفه تولید برق مطمئن و پایدار را برعهده دارند و آنچه که باید برآن متمرکز شد، این است که دستگاه های دولتی بدون خدشه وارد شدن به خدمت رسانی به مردم مصرف خود را مدیریت کنند و نیز مردم هم به میزان محدودی تلاش کنند مصرف خانگی را با کاهش یک تا دو درجه دمای محیط زندگی مدیریت کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha