به گزارش ایرنا، علی اخوان بهبهانی روز سهشنبه در نشست با مسوولان صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر استان یزد ، از همسانسازی مستمری بگیران این صندوق با سایر صندوق های بیمه خبرداد و یادآور شد: همسازی این صندوق بدون کمک دولت و بر اساس منابع صندوق و بدون توجه به سطح بیمه مستمری بگیران انجام شدهاست.
وی تعداد بیمه شدگان این صندوق از زمان تاسیس در سال 84 تا کنون را ۲ میلیون نفر اعلام کرد و اظهار داشت: از این تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر با پرداخت مستمر حق بیمه، بیمه شده فعال هستند.
اخوان بهبهانی همچنین تصریح کرد: ۱۲۰ هزار نفر بازنشسته ، بازمانده و مستمری بگیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در کشور وجود دارد که از تعهدات بلند مدت صندوق در ارتباط با بیمه شدگان مانند پیری و از کارافتادگی و فوت برخوردارند.
وی در ارتباط با پرداخت حق بیمه این صندوق اضافه کرد: یک سوم حق بیمه را بیمه شده و ۲ سوم آن توسط دولت پرداخت میشود و روستائیان و عشایر و کشاورزان میتوانند با مراجعه به کارگزاریها، زیرپوشش این صندوق قرار گیرند، زیرا عمده فعالیت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را کارگزاریها بیمه بر عهده دارند.
اخوان بهبهانی همچنین از بازبینی حقالزحمه کارگزاریها و افزایش ۵۰ درصد حق الزحمه آنها خبرداد و افزود: برای کارگزاریهای فعالتر و دارای افراد بیمه شده بیشتر و یا واقع درمناطق محروم تشویقی نیز در نظر گرفته میشود که تا پایان سال طی ۲ مرحله به حساب آنها واریز میشود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان یزد نیز تعداد افراد بیمه شده این صندوق در استان را ۲۶ هزار نفر ، بیمه شدگان فعال ۱۳ هزار نفر و مستمری بگیران را نیز سه هزار و ۴۶۵ نفر نیز اعلام کرد و افزود: فعالان در رستههای شغلی دامداری ، کشاورزی و صنایع دستی و ساکن درشهرهای زیر ۲۶ هزار نفر جمعیت زیرپوشش صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر قرار میگیرند.
حسن ابراهیمی با ابراز رضایت از کارگزاریهای مستقر در میبد گفت: میبد قطب زیلوبافی کشور است و از طرف صندوق نیز حمایت از زیلوبافان و آموزش زیلوبافی مورد توجه قرار گرفته است.
وی تعداد بیمه شدههای میبد را ۲ هزار و ۵۸۴ نفر ذکر کرد که از این تعداد ، یک هزار و ۱۴۰ نفر پرداختکننده حق بیمه فعال ، ۱۵۴ نفر بازنشسته ، ۱۳۹ مستمری فوتی و پنج نفر نیز از کارافتاده هستند.
معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار میبد نیز با برشمردن ظرفیتهای این شهرستان گفت: برخی بافت های روستایی در درون شهر میبد قرار دارد و این شهر با وسعت زیاد یکی از قطب های صنعت کشور است، با این وجود مردم این شهرستان به دامپروری و کشاورزی و صنایع دستی نیز علاقه دارند.
فرزین خادمی احیای کارگاهها و رونق زیلوبافی در میبد و جهانی شدن شهر به نام زیلو و همچنین رونق سفالگری و سرامیک را از ظرفیت های میبد برشمرد و مشکلات روستائیان را در ارتباط با پرداخت بیمه در ندوشن که قبلا روستا بوده و به مرور شهر شده یادآور شد.
در حاشیه این نشست از فعالیت کارگزاری میبد تقدیر و به ۲ عضو صندوق بیمه کشاورزان و روستائیان نیز حکم بازنشستگی اهدا شد.
یک هزار و ۸۰۰ کارگزاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر درسطح کشور وجود دارد و از این تعداد ، ۲۹ کارگزاری در استان یزد فعال است.
۲ کارگزاری فعال استان نیز در بخش مرکزی میبد و شهر ندوشن دایر هستند.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما