به گزارش ایرنا، این نشست امروز (چهارشنبه) با حضور سیدرضا صالحی امیری رییس کمیته المپیک برگزار شد که قرار بود وزیر ورزش هم در این هم اندیشی حاضر شود.
صالحی امیری در شروع دورهمی ورزشی گفت: باید این فهم را داشته باشیم که دیگران تلاش کردند تا ما امروز اینجا بنشینیم و باید تلاش کنیم تا آیندگان بر این مسند قرار بگیرند. همه ما در یک قطار نشستهایم.
وی به جایگاه پیشکسوتان و بزرگان ورزش ایران گریزی زد و گفت: همه بزرگان ورزش مانند یک کتابخانه هستند که انبوهی از تجربهها و آموزشها را در خود جای دادند و نسل جدید باید بداند گذشته ورزش کشور چه بوده است.
گلایه وزیر پیشین ورزش از مجلس دهم
در ادامه وزیر سابق ورزش و جوانان که در این نشست حضوریافت گفت: کمیته ملی المپیک توانست هم افزایی خوبی را صرف نظر از هر سلیقه ای ایجاد کند و رییسان پیشین ورزش ایران را دور هم جمع کند.
محمود گودرزی افزود: دانش، اصلیترین منبع قدرت است که توفیق مییابد و به عنوان گنجینه ثروت معنوی ثبت میشود. ثبت وقایع در تاریخ شفاهی ما را در توفیقات آینده کمک کند.
وزیر ورزش دولت یازدهم گفت: راه اندازی موزه ورزش هم بسیار ارزشمند است و آثاری که در این گنجینه وجود دارد ماندگاری دارد.
گودرزی میگوید: از جامعه ورزش در دوران مدیریت آسیبی ندیدم اما از مجلس قبلی آسیب دیدم.
غفوری فرد: کمیته المپیک در دورهمی چهل سال ورزش ایران سنت شکنی کرد
رییس اسبق کمیته ملی المپیک در این نشست گفت: یکی از ابتکارات فعالیت فعلی کمیته المپیک یاد کردن از گذشتگان است و در این زمینه سنت شکنی کرد.
محمدحسن غفوری فرد ادامه داد: برقراری این روابط و استفاده از ظرفیتهای گذشتگان در حوزه ورزشی از دیگر اقدامات قابل توجه کمیته ملی المپیک است.
وی افزود: خروج از روزمرگی یکی از ابتکارات کمیته المپیک در دوره صالحی امیری است و این نهاد برنامه بلند مدتی را برای توسعه ورزش تدوین کرده است.
داود شمسی رییس پیشین سازمان تربیت بدنی هم در این نشست به طرح تاریخ شفاهی ورزش ایران توسط کمیته المپیک اشاره و به خاطر نگاری دوران فعالیت خود پرداخت و گفت: جمع کردن بزرگان ورزش در یکجا کاری بزرگی است که کمیته این اقدام را انجام داد.
علیآبادی: تاریخ ثبت شود که عاری از غلط باشد
دیگر رییس پیشین کمیته المپیک هم گفت: گردآوری بزرگان ورزش ایران در یکجا آن هم در این دنیای سیاسی که افراد خیلی سخت با هم کنار میآیند، کار مهمی است.
علیآبادی درباره تاریخ شفاهی ورزش ایران میگوید: هنر این جمع این است تاریخی بنویسیم که ماندگار و عاری از غلط باشد و کمیته المپیک هم همین روند را ادامه می دهد.
وی این را هم گفت که اگر بتوان تاریخی را نوشت که در آینده هر فردی در مسند کمیته المپیک قرار میگیرد وقتی آن را میخواند فکر کند خود نوشته ارزشمند است.
معاون پیشین وزیر ورزش، حمید سجادی یکی از کم کاری فرهنگی را در ثبت تاریخ عنوان کرد و گفت: نمیدانم چرا باید خصوصیات خوب ایرانیان را در کتابهای تاریخی مورخین خارجی بخوانیم و خودمان آنها را ثبت نکردیم.
مهدی علینژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی هم در پایان این نشست گفت:ما باید حتما تاریخ ورزش را بدانیم، تحلیل کنیم، از آن درس بگیریم و به نسلهای آینده منتقل دهیم. از علی آبادی تشکر میکنم که ۱۴ سال پیش اعتماد کرد و مدیریت ووشو را به من سپرد.ش
نظر شما