پیمان فتاحی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرحها در شهرهای سروآباد، سنندج، کامیاران، دیواندره و بانه بهره برداری میشود که برای اجرای آن ۷۵ میلیارد و ۶۲۲ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی هزینه شده است.
وی حجم کار انجام شده در این هفت طرح را ۱۷ هزار و ۸۳۳ متر مکعب اعلام کرد و افزود:روستاهای تخان، تازه آباد تفلی، انجمنه، هزارخانی، سپیدار، ماچکه بالا و پایین، تازه آباد، قراگل، نیدر، سرکاریز، قلعه گاه، کومایین، کرفتو، غلی آباد کرفتو، رحیم کژیاگ، بایزید آباد، مسعودآباد، یوزباش کندی، شهینان، منجیلان، نجنه، شاه قلعه، توکلان، دره گاوان، نرگسله، بناوچان، آقکند، آب باریک، گاده، گتر، مرادقلی، سراب قره خان و قراطوره از مزایای اجرای این طرح بهره مند خواهند شد.
مدیر روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان افزود: با اجرای همه طرحهای آبخیزداری در سال جاری جمعیتی بیش از ۶۷ هزار و ۳۸۹ نفر در ۲۸۲ روستا از مزایای اجرای طرح های آبخیزداری بهرهمند میشوند.
فتاحی افزود: آبخیزداری مجموعه اقداماتی است که بر اساس اصول مدیریت پایدار حوزه آبخیز، به منظور حفاظت از منابع آب و خاک به اجرا در میآید.
افزایش و توسعه پوشش گیاهی، کاهش فرسایش خاک و رسوب دهی، کنترل هرز آبها، کاهش سیل خیزی، بهره وری بهینه از نزولات آسمانی، ارتقاء آگاهی عمومی و توسعه مشارکت مردم در حفاظت از منابع طبیعی به عنوان بزرگترین سرمایه ملی و کمک به توانمند سازی جوامع محلی از اهداف اجرای طرح های آبخیزداری به شمار می آید.
نظر شما