دکتر « ابوذرصباغی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با انجام این آزمایشها و غربالگری محلهای، ۱۱۳ بیمار مبتلا به کرونا در خمین شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی با همکاری بسیج و وزارت بهداشت از یکم آذرماه در زادگاه امام راحل آغاز شد، اظهار داشت: بیماریابی، جداسازی بیماران و ناقلان کرونا و آموزش مردم و مبتلایان، تست گسترده، هدفمند و هوشمند، بیماریابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند و آموزش و اطلاعرسانی و فرهنگسازی از اهداف این طرح است.
سرپرست معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین اضافه کرد: سه گروه در قالب حمایتی، رهگیری (مراقبتی) و نظارتی شامل ۲۳ گروه حمایتی و ۲۴ نفر از بسیجیان در قالب ۸ گروه اقدامات رهگیری و مراقبتی در شهرستان را انجام میدهند.
صباغی گفت: در جریان این طرح که در محلهها و بر مبنای «هر خانه یک پایگاه سلامت» بیماریابی میشود، پایش سلامت بیماران کووید ۱۹ از سوی گروههای مراقبتی انجام میشود.
سرپرست معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین اضافه کرد: بهمنظور انتقال بیماران بدحال به مرکز ۱۶ ساعته و بیمارستان، یک دستگاه آمبولانس در اختیار مجریان طرح شهید سلمانی قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: روند کاهشی مبتلایان به کووید ۱۹سبب عادی انگاری مردم نشود و همچنان شهروندان باید به سه اصل مهم شستشوی مرتب دستها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری فیزیکی توجه کنند.
ویروس کرونا از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد بهطوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همهگیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
نظر شما