۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۴۰
کد خبر: 84202083
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

دیدار مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران با مادر چهار شهید

تهران- ایرنا- مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا  با "فاطمه عباسی ورده" مادر شهیدان جوادنیا دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پزشکی قانونی استان تهران، مهدی فروزش به همراه معاونین با مادر شهیدان جوادنیا دیدار کرده و از مقام شامخ این شهیدان والامقام تجلیل به عمل آوردند."فاطمه عباسی ورده" مادر بزرگوار شهیدان جوادنیا، ۴ فرزند خود به نام های "احمد"، "محمد"، "علی" و "یونس" جوادنیا را به انقلاب اسلامی تقدیم کرده است.
 در این دیدار مدیرکل بنیادشهیداستان تهران حضور داشتند.

«فاطمه عباسی» متولد ورده ساوه است؛ اما بعد از ازدواج به تهران آمده و از ۱۸ سالگی در این محله ساکن شده است. خودش می‌گوید که از اولین ساکنان این منطقه بوده و تمام فرزندانش به جز فرزند ارشدش در این محله متولد شده‌اند. از حاج آقا می‌گوید که اولین اذان‌ سحرهای ماه رمضان در این محله را او می‌گفته است و از فرزندانی که اینقدر مراقب تربیتشان بوده است که اجازه نداده حتی لقمه‌ای حرام به سفره آن‌ها راه پیدا کند. آدرس خانه این مادر را به راحتی می‌توان پیدا کرد: خیابان شهید احمد جوادنیا، بن‌بست شهیدان جوادنیا، منزل خانواده جوادنیا.

ام‌البنین ایران

احمد اولین فرزند این خانواده بوده که شهید شده است: «احمد از قبل از انقلاب فعالیت می‌کرد. یادم هست همان موقع شبی دیر به خانه آمد. ساعت دو نیمه شب بود؛ اما من بیدار بودم. دنبالش تا اتاق رفتم و دیدم چیزی را لابلای روزنامه‌ پنهان کرده است. در صندوق را که باز کردم، فهمیدم قوطی رنگ است و از آنجا بود که فهمیدم که او شب‌ها «مرگ بر شاه» را دیوارنویسی می‌کند.» احمد آن زمان جواهرساز بوده و به قول مادر بیکار نبوده است تا اینکه او در سال ۵۹ به دست کومله‌ها شهید می‌شود.

مادر تا خبر شهادت احمد را می‌شنود نه شکایت می‌کند نه حتی گریه: «من سریع سجده شکر به جا آوردم؛  چون احمد بالاخره به آرزویش رسید.» چیزی از شهادت احمد نگذشته بود که علی و یونس ۱۸ و ۱۶ ساله هم بهانه جبهه گرفتند تا دو سال بعد این دو برادر هم به برادر بزرگترشان بپیوندند: «علی و یونس هر دو برای عملیات خرمشهر رفته بودند. علی شب شهید شده بود و یونس صبح؛ اما چون یونس جلوتر بود، جنازه‌اش چند روز دیرتر و موقع مراسم ترحیم علی رسید.» محمد پسر ته‌تغاری و شوخ طبع خانواده هم پنج سال بعد به شهادت رسید تا بالاخره مادر خود را «ام‌البنین ایران» کند.  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha