«مظفر غلامی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مجموع برای ایجاد این طرحها ۶۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات زلزله و ملی هزینه شده است.
وی اظهار داشت: این طرحها شامل احداث ۲ اقامتگاه بومگردی روستاهای پیران و کیاسان قراویز، سرسرای غذاخوری و رستوران بین راهی پونه، مجتمع خدمات رفاهی طاق گرا و محوطه گردشگری طاق گرا است.
رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرپل ذهاب گفت:آبشار پیران یکی از بلندترین آبشارهای ایران است که در شهرستان سرپلذهاب در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غربی کرمانشاه واقع شده و در چهارمین همایش شورای سیاستگذاری ثبت آثار ملی کشور در لیست میراث طبیعی کشور قرار گرفته که این آبشار در نزدیکی روستایی به همین نام در شمال شهر سرپل ذهاب واقع شده است.
غلامی اضافه کرد: بنای طاق گرا بر سر راه کرمانشاه به سرپل ذهاب و در ۱۵ کیلومتری این شهرستان قرار دارد و از نظر معماری فضای ایوان مانندی است که از سنگ ساخته شده که ورودی آن به طرف جنوب و مشرف بر جاده سنگفرش باستانی و مربوط به اواخر دوره ساسانی و احتمالاً زمان حکومت خسرو دوم ساخته شده است.
او گفت: این شهرستان دارای ظرفیت و پتانسیل های بسیاری در حوزه بوم گردی، تاریخی و گردشگری و میراث فرهنگی است که باید با برنامهریزی درست از این پتانسیلها استفاده و بهرهبرداری شود.
غلامی اضافه کرد: سرپلذهاب یکی از مناطق استان کرمانشاه، دارای پیشینه و قدمت چند هزار ساله است و در این شهرستان ۲۲۴ اثر تاریخی و فرهنگی وجود دارد که از این تعداد تاکنون ۱۴۶ اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهرستان سرپل ذهاب در ۱۰۰ کیلومتری غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.
نظر شما