به گزارش ایرنا، عباس رضایی روز پنجشنبه در مراسم بهره برداری از مجتمع آموزشی دختران "چهارباغ مدرسه شکرالله فرقدانی" اصفهان افزود: نیکوکاران اصفهان در هر جا و در هر بخشی که نیاز به فعالیت و کمک باشد مشارکت کرده و در توسعه و احداث مکان های مختلف نقش قابل توجهی ایفا می کند.
وی ادامه داد: هماهنگی، همدلی و همکاری در استان اصفهان در سطوح مختلف فراهم است و این بدین معناست که محرومیت یا مشکلی در استان وجود ندارد.
استاندار اصفهان با اشاره به توسعه مدارس در این استان خاطرنشان کرد: امیدواریم با هماهنگی ها و همکاری های لازم تا پایان دولت هیچ مدرسه سنگی در استان وجود نداشته باشد.
رضایی اضافه کرد: در این استان هر اندازه پول بیاید با مشارکت نیکوکاران چندین برابر عملیات ساخت و ساز انجام میشود و این نشان از بزرگمنشی و همت والای خیران در این خطه است.
بهره برداری از مجتمع آموزشی دختران "چهارباغ مدرسه شکرالله فرقدانی" اصفهان امروز با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش و شماری از مسوولان استانی آغاز شد.
زیربنای کل این مدرسه خیرساز ۶ هزار و ۴٨۴ در زمینی به مساحت هفت هزار و ١٣۵ متر مربع است، این مجتمع ٣١ باب کلاس درس، ١١ باب اتاق اداری و معلم، یک سالن ورزشی، سه کارگاه، یک کتابخانه ٢ سایت رایانه دارد.
امروز همچنین مجتمع آموزشی حیات طیبه اصفهان شامل مدرسه شهید سلیمانی، سالن ورزشی شهید فخری زاده و دبیرستان موقوفه صارمیه با حضور وزیر آموزش و پرورش به بهره برداری رسید.
زیربنای این مجموعه بیش از ۶ هزار متر مربع است و ٣٠ کلاس، ٩ اتاق اداری، یک سالن چندمنظوره، یک سالن ورزشی، سه کارگاه، ٢ آزمایشگاه، سه کتابخانه و یک سایت رایانه دارد.
وزیر آموزش و پرورش در سفر یکروزه به اصفهان از سه آزمایشگاه مرکز تحقیقات معلمان و سرگروه های آموزشی استان در ارتباط با میزان و نوع تدریس مجازی در ایام کرونا، بخش آموزش و ارتقای معلمان بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت های آنها آشنا شدند.
حاجی میرزایی همچنین از ٢ استودیو مرکز تحقیقات که یکی از آنها در ایام کرونا ساخته شد و ۶٩ هزار دقیقه تولید محتوا داشت و همچنین طرح آموزش فنی و حرفه ای در کرونا تعطیل بردار نیست بازدید کرد.
در این آیین همچنین تفاهم نامه همکاری مشترک آموزش و پرورش با شهرداری درخصوص آموزش حقوق شهروندی منعقد شد.
بازدید از اولین موزه آموزش و پرورش کشور در ساختمان تاریخی عطاالملک دهش مرکز تحقیقات و همچنین بزرگترین کتابخانه آموزش و پرورش با ٢۴٠ هزار عنوان کتاب و ١٩٠ هزار جلد پایان نامه، مجله و آرشیو از اسناد ملی از دیگر برنامه های وزیر بود.
نظر شما