به گزارش ایرنا، رییس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای شهر تهران روز یکشنبه در دویست و شصت و هشتمین جلسه این شورا در این باره توضیح داد: سازمان آتشنشانی در این سالها از محل این عوارض توانسته است به خوبی تجهیزات خود را به روزرسانی کرده و کیفیت ببخشد و سایر نیازهای خود را که جنبه سرمایهای دارد را از این محل تامین کند.
زهراصدراعظم نوری با اشاره به اینکه عوارض فوق درآمدهای پایدار سازمان آتشنشانی را تامین میکند، گفت: در گذشته عوارضی که اخذ میشد تحت عنوان عوارض ایمنی ساختمان برای ساختمانهای بالای ۹ طبقه ۳درصد و برای زیر ۹ طبقه، ۲ درصد بود که در اصلاحیه لایحه این عوارض مشخصتر شده است.
نوری اضافه کرد: براساس پیشنهاد شهرداری ساختمانهای یک تا ۳طبقه با ضریب یک، ساختمانهای ۴ و ۵ طبقه با ضریب ۲ و ساختمانهای مسکونی ۶ تا۸ طبقه با ضریب ۳ و بالای ۹ طبقه با ضریب ۵، ساختمانهای غیر مسکونی از یک تا ۵ طبقه با ضریب ۳، ۶ تا ۸ طبقه با ضریب ۴ و ۹ طبقه به بالا با ضریب ۶ محاسبه میشوند. این لایحه مورد بررسی قرار گرفت و به تایید کمیسیونهای مشترک رسید.
رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران گفت: در ماده ۲ نیز پیشنهاد یک دهم پی مطرح شده بود که عدد بالایی میشود و در کمیسیونها مشترک به عدد یک ۲۵۰ کاهش پیدا کرد. این ضریب مورد موافقت شهرداری نیز قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، در نهایت اصلاح مواد (۱) و (۲) مصوبه تأمین منابع مالی پایدار سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی و راهکارهای ارتقاء کمی و کیفی تجهیزات و آموزش شهروندان شهر تهران با ۱۷ رای موافق تصویب شد.
همچنین اعضای شورای شهر تهران در مصوبه ای دیگر نحوه محاسبه و دریافت عوارض صدور مجوز نصب و نظارت دوره ای بر دکل ها و آنتن های مخابراتی در شهر تهران (درخواست شهرداری مبنی بر پس گرفتن عوارض دکل ها و آنتن های مخابراتی) با ۱۸ رای تصویب کردند.
نظر شما