آیین بزرگداشت درگذشت معاون بین الملل بعثه رهبری در قم برگزار شد

قم - ایرنا - آیین بزرگداشت نخستین شب درگذشت حجت الاسلام والمسلمین سید جواد مظلومی معاون فقید امور بین الملل بعثه رهبر معظم انقلاب، یکشنبه شب با حضور علما، روحانیان، مسئولان و قشرهای مختلف مردم در مسجد امام حسن عسکری(ع) قم برگزار شد.

در این آیین که حجج اسلام جواد مروی تولیت آستان قدس رضوی، حمید شهریاری دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی، سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت کشور، محسن قمی معاون امور بین الملل دفتر رهبر انقلاب و سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم حضور داشتند یاد و خاطره آن عالم ربانی گرامی داشته شد.

در این آیین پس از تلاوت آیه هایی چند از کلام الله مجید و ذکر مصیبت، نماینده سابق رهبر معظم انقلاب در امور حج و زیارت طی سخنانی با اشاره به اخلاص، پاکی، صفا و صداقت مرحوم مظلومی اظهار داشت: واقعا این انسان از هر جهت پاک، صادق، تلاشگر و پر تحرک بود.

حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر، سال ها حضور آن مرحوم در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور را مورد توجه قرار داد و افرود: او در موضوع رایانه متبحر بود و بر فضای مجازی نیز بسیار تسلط داشت.

وی ادامه داد: به حدی در فضای مجازی تخصص پیدا کرده بود که رهبر معظم انقلاب او را به عنوان یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی انتخاب کردند و مدتی به عنوان نماینده رهبری در این شورا فعالیت می کرد.

وی با اشاره به فعالیت های حج و زیارت معاون فقید امور بین الملل بعثه رهبری خاطرنشان کرد: در این حوزه بدون اینکه ادعایی داشته باشد بسیار متواضع ایستاد و خدمت کرد و خدماتش نیز شایسته بود.

وی با بیان اینکه آن مرحوم در حوزه های اجرایی و فرهنگی دقیق بود و با دقت عمل می کرد و همه نیز می پذیرفتند چون اهداف حسنه داشت گفت: ارتباطات او هیچ وقت تند و ناراحت کننده نبود بلکه خیلی مخلصانه بود.

قاضی عسکر اضافه کرد: مرحوم مظلومی به چند زبان زنده دنیا مانند عربی، انگلیسی و ترکی کاملا مسلط بود و حتی با بعثه هایی که از ترکیه به ایران می آمدند و عضو بعثه ترکیه بودند با زبان استانبولی صحبت می کرد.

وی افزود: آن مرحوم در صدا و سیما معارف اسلامی را به زبان انگلیسی و گاهی به عربی و ترکی تدریس و بیان می کرد.

 حجت الاسلام و المسلمین سید جواد مظلومی در سال ۱۳۴۳ در زنجان متولد و در سال ۱۳۶۱ نیز وارد حوزه علمیه قم شد.

وی از جمله فعالان قرآنی است که به‌ واسطه تلاش‌ مستمر در تولید نرم‌افزارهای قرآنی از جمله «نورالجنان» و «جامع‌الاحادیث» به‌همراه «رضا آسیابانی» در سال ۱۳۸۰ توسط مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌ عنوان خادم‌القرآن انتخاب شد.

وی علاوه بر مسئولیت معاون بین الملل بعثه مقام معظم رهبری، مدیر بخش حدیث مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و دبیر کمیته دین و جامعه اطلاعاتی کمیسیون حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.

آن ففید پس از یک دوره بیماری دهم بهمن ماه جاری در بیمارستانی در تهران درگذشت و پیکرش عصر امروز پس از تشییع در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha