به گزارش ایرنا، «سیدمهدی میرباقری» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: پنج واحد دیگر با ظرفیت ۱۳ هزار تُن در مرحله دریافت پروانه بهرهبرداری و فعالسازی است که تا پایان امسال با راهاندازی این واحدها، به ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی اضافه خواهد شد.
وی افزود: این واحدها شامل تولید کود آلی مرغی با ظرفیت ۲ هزار تُن، واحد تولید لبنیات با ظرفیت پنج هزار تُن، واحد بستهبندی خشکبار با ظرفیت ۲ هزار تُن، شرکت سام عسل غرب با سه هزار تُن ظرفیت و یک واحد تصفیه و بستهبندی کشمش با ظرفیت یکهزار تُن تولید است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر ادامه داد: در حال حاضر ۳۵ واحد صنایع تبدیلی در بخش زراعی، ۵۱ واحد در بخش باغی و ۱۴ واحد در بخش دام، طیور و شیلات و در مجموع یکصد واحد صنایع تبدیلی در این شهرستان فعال است که حدود ۳۵ درصد تعداد واحدهای صنایع تبدیلی استان همدان را دارد.
میرباقری ظرفیت جذب مواد خام در واحدهای صنایع تبدیلی بخش زراعی را ۶۹ هزار و ۳۹۹ تُن، در بخش باغی ۱۴۹ هزار و ۸۲۵ تُن و در واحدهای دام، طیور و شیلات را ۶۸ هزار و ۶۷۲ تُن عنوان و بیان کرد: در مجموع ظرفیت جذب مواد خام در واحدهای صنایع تبدیلی این شهرستان ۲۸۷ هزار و ۸۹۶ تُن و حدود ۱۹ درصد ظرفیت استان است.
وی اضافه کرد: ملایر ۶۵ درصد از تعداد واحدهای صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در بخش زراعی، ۲۸ درصد در بخش باغی و ۲۵.۵ درصد از واحدهای صنایع تبدیلی در بخش دام، طیور و شیلات استان همدان را به خود اختصاص داده است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر گفت: این شهرستان همچنین ۱۰ درصد از ظرفیت جذب مواد خام زراعی، ۵۶.۷۵ درصد ظرفیت مواد خام باغی و ۱۲.۸۶ درصد از ظرفیت مواد خام واحدهای صنایع تبدیلی دام، طیور و شیلات استان همدان را دارد.
در حال حاضر ۲۹۱ واحد صنایع تبدیلی در استان همدان در بخش کشاورزی با ظرفیت جذب یک میلیون و ۵۲۲ هزار تُن مواد خام فعال است که از این تعداد یکصد واحد در شهرستان ملایر واقع شده است.
نظر شما