به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روزنامه نیویورک تایمز، در جریان تعطیلات کرونایی موزه لوور، صدها تن از کارکنان این موزه در پروژهای گسترده شامل نظافت گالریها و اضافه کردن دهها هزار پلاک توضیح به بخشهای مختلف ساختمان موزه با هم بسیج شدهاند.
سباستین آلارد مدیر بخش تابلوهای نقاشی لوور در گفتوگو با نیویورکتایمز گفت: در خصوص برخی پروژهها، تعطیلات کرونایی به ما فرصت داد کاری که قبلا پنج هفته زمان میبرد را تنها در پنج روز انجام دهیم.
در این تعطیلات طولانی، دستکم دو بخش از موزه لوور مرمت و بازسازی شد و در دیگر گالریها خانهتکانی خواهد شد. متولیان بزرگترین موزه جهان در نظر دارند پس از بازگشایی این موزه امکانات آن را گسترش داده و برای بازدیدکنندگان کلاسهای یوگا و کارگاههای بازیگری نیز برگزار کنند.
موزه لوور مارس گذشته (اسفند ۹۸) به دلیل شیوع کرونا تا اطلاع ثانوی تعطیل شد. اگرچه به گفته مسئولان لوور، روند بازسازی و نظافت این موزه تا پایان ماه فوریه (۱۰ اسفند ۹۹) به پایان میرسد، هنوز تاریخ دقیق بازگشایی آن اعلام نشده است.
فرانسه نیز چون بسیاری کشورهای جهان همچنان با بحران شیوع کرونا دست به گریبان است. تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۷۵ هزار و ۶۷۳ نفر در اثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همهگیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر ۱۰۳ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جان باختهاند.
شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنوارهها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشیها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.
نظر شما