به گزارش خبرنگار ایرنا در این دیدار امروز که از ساعت ۹ صبح شروع شد، در ابتدا جوانی که از شهرک «کهریز» آمده بود گفت که یکی از کلیههای خود را فروخته و به علت تصادف پایش از هفت جا شکسته و الان هم بانک تجارت مبلغ ۶ میلیون تومان از قسط خود را یکجا میخواهد و من هم این مبلغ را ندارم.
فرماندار کرمانشاه هم برای این جوان که مستاجر هم بود با مدیرعامل یانک تجارت تماس گرفت و از طریق یک نامه خواستار مساعدت در حق او شد.
جانبازی که ۳۰ سال پیش در مناطق جنگی ترکش خورده و از خدمات بنیاد شهید هیچگونه خدماتی دریافت نکرده الان فوت کرده و خانواده او خواستار تشکیل پرونده در بنیاد شهید هستند اما این سازمان هم میگوید که چون این فرد فوت کرده است نمیتوانیم برای او پرونده تشکیل دهیم.
فرماندار هم پرونده او را مشاهده کرد و برای ادامه پیگیری از بنیاد شهید قول مساعدت و همکاری لازم را داد.
درخواست مادری برای کسب و کار پسرش، بیکاری یک جوان و مشکلات روستاییان برای حل مشکلات ساخت و ساز و مجوزهای آن هم بخش دیگری از صحبتهای مردم با فرماندار بود.
پاسخگویی و ارتباط با مردم یک اصل مهم کاری است
فضلالله رنجبر در پایان دیدار مردمی امروز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه هر دوشنبه این دیدارهای مردمی انجام میشود، اظهار داشت: فلسفه انقلاب اسلامی حرمت گذاشتن، دوست داشتن و خدمتگزاری به مردم است و این نوع ارتباطات باید در همه ادارات کرمانشاه هم باشد تا فاصله مردم با مسوولان زیاد نشود.
وی پاسخگویی به مردم را یک اصل مهم کاری برشمرد و ادامه داد: مردم در این دیدارها دردها و مشکلات خود را مطرح میکنند و آشنایی با این مشکلات و داشتن اطلاعات لازم به برنامهریزی و اخذ تصمیمات درست و منطقی کمک شایانی میکند.
فرماندار کرمانشاه، بر تکریم ارباب رجوع و اصل پاسخگویی تاکید کرد و در خصوص نوع مشکلات مردم هم گفت: بیشتر مراجعان ما دارای بیماری صعبالعلاج، دارای مشکلات مالی، بیکاری، مشکلات یارانه، معیشتی و مسکن روستایی هستند که در حد توان برای رفع آنها تلاش میکنیم.
شهرستان کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جا داده است.