این نیروگاه خورشیدی که به منظور تامین انرژی الکتریکی یک مزرعه دامپروری ایجاد شده با سرمایهگذاری ۲۵۰ میلیارد ریال تکمیل و راهاندازی شده است.
استاندار مرکزی در آیین آیین بهرهبرداری از این طرح گفت: تامین انرژی الکتریکی از زیرساختهای مهم در توسعه اقتصادی محسوب میشود و این استان ظرفیت مطلوبی را برای سرمایهگذاری در زمینه انرژی خورشیدی دارد.
سید «علی آقازاده» افزود: تامین انرژی الکتریکی با شیوههای نوین و پاک از سرمایهگذاریهای با ارزش است که با توجه به آلایندگی هوای اراک نیاز است از این توان بیشتر بهره گرفته شود.
وی بیان کرد: در ۲ سال اخیر به دلیل افزایش نرخ ارز، سرمایهگذاری در انرژی خورشیدی نیز هزینهبری بالایی دارد اما، نکته قابل توجه در این راستا آن است که ایجاد سلولهای خورشیدی و صفحات سولار در شهرستان خمین که در مرحله تولید آزمایشی است به عنوان مزیت و فرصت برای استان محسوب شده و پیشبینی میشود با تولید انبوه آن در تابستان امسال بتوان گام اساسی در راستای پاسخگویی به نیازها برداشت.
استاندار مرکزی ادامه داد: تولید انبوه این تجهیزات بوم انرژی الکتریکی، نقش موثری در کاهش هزینهها دارد و انتظار است که از این فرصت به درستی در توسعه اقتصادی استان بهره گرفته شود.
آقازاده اظهار داشت: استان از نظر روزهای آفتابی مزیت مطلوب دارد و باید از این فرصت با سرمایهگذاری درست انرژی خورشیدی بهره برد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز در جریان بهره برداری از این طرح گفت: ۵۹ نیروگاه کوچک مقیاس با قدرت تولید انرژی ۸۰۷ کیلووات امسال در این استان ایجاد شده است.
«محمد اله داد» افزود: در ایام الله دهه مبارک فجر، ۱۷۴ طرح تولید انرژی الکتریکی با اعتباری بالغ بر ۵۶۳ میلیارد ریال در استان مرکزی به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: تامین برق ۱۶ هزار متقاضی شهری و روستایی، اصلاح و بهینهسازی ۴۰۰ کیلومتر شبکه فرسوده، توسعه و بهینه سازی شبکه روشنایی معابر و تامین برق خورشیدی نخستین روستای سبز کشور در روستای مزرعهنو آشتیان، از مهمترین طرحها است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: ۲۵۱ انشعاب صنعتی ۶۶ مگاواتی امسال در این استان برقرار شده که بیانگر جدیت مجموعه دستگاههای اجرایی حوزه انرژی استان در مقوله رونق تولید است.
۶۸۰ هزار نفر در شهرستان اراک زندگی میکنند.
نظر شما