ثبت یک ساعته ۷۷ شرکت اقتصادی در پنجره واحد فیزیکی کسب و کار مشهد

مشهد-ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: پنجره واحد فیزیکی کسب و کار مشهد از زمان راه‌ اندازی در مرداد ماه امسال تاکنون ۷۷ شرکت اقتصادی را در زمان تقریبی کمتر از یک ساعت به ثبت رسانیده است.

مرتضی اشرفی روز سه‌شنبه در نشست پنجره واحد فیزیکی کسب و کار در محل استانداری خراسان رضوی افزود: این پنجره واحد با هدف کوتاه کردن فرآیند ثبت شرکتهای اقتصادی و اخذ کد کارگاهی در مرداد ماه توسط استاندار وقت در محل اتاق بازرگانی شماره ۲ مشهد افتتاح و راه‌اندازی شد.

وی بیان کرد: پنجره واحد فیزیکی به مکانی گفته می‌شود که در آن نمایندگان تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با شروع یک کسب و کار حضور دارند و به متقاضیان خدمات ارایه می‌دهند که از اهداف راه‌اندازی آن بهبود فضای واقعی کسب و کار و تسهیل امور مربوط به شروع فعالیت فعالان اقتصادی در همه استانهاست.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به جذب طرحهای سرمایه گذاری خارجی استان در سال کنونی پرداخت  و گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶۲ طرح اقتصادی با سرمایه گذاری خارجی به میزان ۲۶۰ میلیون دلار در استان جذب شده است.

اشرفی افزود: از این میزان ۳۰ طرح با حجم سرمایه‌گذاری ۱۱۰ میلیون دلار به تصویب هیات سرمایه‌گذاری خارجی کشور رسیده و ۳۲ طرح دیگر با حجم سرمایه گذاری ۲۶۰ میلیون دلار در شرف تصویب در این هیات است و  کشورهای ارایه دهنده این طرحها امارات متحده عربی، هندوستان، عراق، افغانستان، لبنان، انگلستان، آلمان، پاکستان، ماداگاسکار، فرانسه، روسیه و هنگ کنگ هستند.

وی با اشاره به این که پارسال ۳۰ طرح سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۱۴۱ میلیون دلار در خراسان رضوی به تصویب رسیده بود گفت: تعداد طرحهای سرمایه گذاری خارجی ثبت شده در سال جاری از نظر تعداد ۱۰۰ درصد و از نظر حجم سرمایه گذاری ۷۰ درصد افزایش یافته است.

پیرو انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت امور اقتصادی و دارایی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران امسال مقرر شد پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار در پنج استان تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان و فارس به صورت آزمایشی راه‌اندازی و مقرر شود و پس از آن نیز سایر استانهای کشور در صورت فراهم شدن امکانات، اقدام به ایجاد این پنجره کنند.

کل زمان فرآیند شروع کسب و کار در این پنجره واحد می‌بایست طی مدت چهار روز انجام گیرد و ارایه خدمات به نحوی باشد که فرد به هیچ عنوان برای انجام مراحل شروع کسب و کار به مکان‌های دیگر یا سازمان و دستگاه‌های ذیربط مراجعه نکند و تمامی فرآیند را در همان پنجره واحد فیزیکی به انجام برساند.

دستگاه‌های اجرایی مرتبط با صدور مجوز کسب و کار شامل مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان ثبت اسناد و املاک، سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی، روزنامه رسمی ایران، اتاق بازرگانی، شرکت پست و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عضو این پنجره واحد فیزیکی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha