۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۷
کد خبرنگار: 3126
کد خبر: 84209249
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بازدید فعالان اقتصادی کنیا از یک کارخانه چای در لاهیجان

لاهیجان – ایرنا - جمعی از فعالان اقتصادی کنیا به سرپرستی هیلاری بارچوک استاندار بومت این کشور در سفر به گیلان از یک کارخانه چای لاهیجان و یک واحد تولیدی کیک و کلوچه بازدید کردند.

 هیلاری بارچوک استاندار بومت جمهوری کنیا روز سه شنبه در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در گیلان، به شباهت های گیلان و بومت اشاره و تصریح کرد: بخش عمده اقتصاد بومت به کشاورزی اختصاص دارد و این استان حدود ۶۰ درصد چای کنیا را تولید می کند.

وی با بیان اینکه ۹۵ درصد تولیدات چای بومت به دیگر نقاط جهان صادر می شود، افزود: این ظرفیت قابل گسترش است و می توان از مزیت‌های رقابتی استفاده کرد و این امر را به دیگر اقلام کشاورزی نیز تعمیم داد.

وی تقویت و توسعه روابط در حوزه‌های اقتصادی خصوصاً چای را از اهداف سفر خود به ایران عنوان و تصریح کرد: به دنبال این هستیم که در زمینه فناوری فراوری چای، از ایران بیاموزیم و تمایل داریم از دانش فنی ایرانی‌ها به ویژه گیلانیان در این بخش استفاده کنیم.

وی در خصوص گسترش همکاری ها با محوریت بازاریابی مشترک ابراز علاقمندی و خاطرنشان کرد: تامین انرژی در کنیا بسیار گران است از این‌رو می خواهیم از فناوری و فرصت های ایران در جریان توسعه صنایع این کشور بهره مند شویم و تجارب گیلان در این بخش را به کنیا منتقل کنیم.

در این دیدار، جمعی از مدیران کل استانداری گیلان، فرمانداری لاهیجان و سازمان چای کشور نیز حضور داشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha