به گزارش ایرنا، تورج فرهادی شهردار منطقه ۶ تهران روز چهارشنبه در آیین امضای تفاهم نامه گذر معدن اظهار داشت: زمانی که بحث ایجاد گذر صنایع در شهر تهران مطرح شد موضوع راه اندازی مسیر معدن نیز مورد توجه قرار گرفت و از این رو مشاوری انتخاب کردیم که با موضوعات شهری و صنعت و معدن آشنا باشد.
وی در عین حال ابراز امیدواری کرد که با امضای این تفاهم نامه بروکراسی های ایجاد گذر صنعت و معدن کاهش یابد.
فرهادی بر ضرورت داشتن آگاهی شهروندان در حوزه معدنی تاکید کرد و گفت: گذر معدن نقطه عطف همکاری شهرداری و خانه معدن خواهد بود.
وی افزود: این گذر به زودی وارد فاز اجرایی می شود و از خانه معدن تا نزدیکی وزارت صنعت و معدن در خیابان سمیه اجرا می شود.
از سوی دیگر «محمدجوادحق شناس» رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این آئین گفت: ما گذر صنایع دستی در خیابان لاله زار و گذر هنر در خیابان برادران مظفر را داریم و میتوان گذر معدن را در محور رودکی ایجاد کرد.
وی ادامه داد: وزارت صنایع و معادن، دانشگاه امیر کبیر و دانشکده معدن مهمترین مکان هایی هستند که در این زمینه فعالند و قرار است گذر معدن نیز در محدوده مذکور ایجاد شود.
به گفته حق شناس، بدلیل پراکندگی معادن و دوری آنها از شهرها تلاش می کنیم تا با ایجاد گذر معدن شهروندان را با این نوع از فعالیت آشنا کنیم.
وی گفت: اینکه بتوانیم در قلب پایتخت، خیابان موزه و گذری را برای موضوع معدن اختصاص دهیم، بستری برای نمایش تلاشهای معدنکاران و فعالان این حوزه از طریق زبان هنر است.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: البته گاهی شهرداری برای تبدیل تهران به ایجاد فضاهایی برای زیست شهری بیشتر مزاحمت و مانعتراشی کرده است.
وی گفت: ایجاد گذر معدن از خیابان سمیه تا شریعتی بخشی از آن مربوط به فعالیت شهرداری منطقه ۶ و بخشی مربوط به شهرداری منطقه ۷ است و سبب میشود کل این محدوده تبدیل به راسته فرهنگی معدن شود و بتوان تندیسهای ارزشمند را نیز در آن نصب کرد و یا شاهد نمایش نقاشیهای مختلف در این زمینه باشیم.
نظر شما