ماجد احمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد ۶ باب مدرسه در سنندج، سه مدرسه در سقز، سه مدرسه در دیواندره، ۲ مدرسه در مریوان، ۲ مدرسه در قروه و شهرستان های کامیاران، بیجار، بانه، دهگلان، سروآباد هر کدام یک مدرسه به بهره برداری میرسد.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۱۷ باب مدرسه در روستاهای کردستان ساخته شده است افزود: آموزش و پرورش در راستایی توسعه روستایی و دسترسی دانش آموزان روستایی به مدارس مجهز و کلاس های با امکانات، مدارس بیشتری را در روستاهای استان احداث خواهد کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان گفت: بخشهای قابل توجه در احداث مدارس در استان همواره خیرین مدرسه ساز است که در سالهای گذشته همیشه همیار و کمک بخش دولتی در احداث مدارس بوده و در زدودن چهره محرومیت از فضاهای آموزشی استان نقش مهمی داشتهاند.
احمدی به طرح های مدرسه سازی دیگر در استان اشاره کرد و گفت: ۱۲۳ طرح مدرسه سازی با استفاده از اعتبارات استانی و ملی در دست اجرا داریم که امیدواریم سرانه فضای آموزشی کردستان را ارتقا دهیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان، بیشترین نیاز به فضای آموزشی را در شهرستان مریوان و بانه برشمرد و اضافه کرد: به کمک خیرین مدرسه ساز، مشارکت موسسه های خیری و بانکها در تلاش برای بیشتر کردن فضای آموزشی در این دو شهرستان هستیم.
وی از مسوولان شهرستانی برای نحوه مشارکت خیران مدرسه ساز برای ساخت مدرسه، خواست تا در صورت تمایل خیران به عمل نیک مدرسه سازی، دولت ۵۰ درصد از هزینه ساخت مدارس را از اعتبارات ملی بدون وقفه تامین می کند و با استفاده از این ظرفیت عملیات ساخت مدارس تسریع و عملیات ساخت مشکل تامین اعتبار نخواهد داشت.
استان کردستان ۳۰۰ هزار دانشآموز دارد که در سه هزار و ۹۰۰ واحد آموزشی تحصیل میکنند.
نظر شما