به گزارش خبرنگار ایرنا، فضل الله رنجبر روز پنجشنبه در جلسه ستاد مبارزه با موادمخدر کرمانشاه که در سرسرای فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: باید در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در راستای آموزش و عبرت آموزی افراد بیشتر از عواقب مصرف موادمخدر فیلم منتشر شود تا خانوادهها و نوجوانان و جوانان بدانند عاقبت و سرانجام مصرف موادمخدر از هر نوعی که باشد چه هست.
او همچنین از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه و پلیس نیروی انتظامی (فتا) خواست در راستای پیشگیری از تبلیغات مصرف موادمخدر در فضای مجازی اقدام کنند و بهزیستی و نیروی انتظامی کلیپ ها و تیزهای دارای محتوای پیشگیری از موادمخدر در راستای اطلاع رسانی و آگاهی دادن به مردم تولید کنند.
رنجبر، اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر را با آموزش خانواده ها را مهم ترین رکن پیشگیری و مبارزه با موادمخدر دانست و گفت: اگر خانواده بچه ها را با عواقب مصرف موادمخدر آشنا و به آنها آموزش بدهند و همچنین هرگونه تحرک فروش و مصرف موادمخدر در محله را به سامانه ۱۲۸ پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان گزارش دهند، این معضل بزرگ به راحتی قابل حل است.
فرماندار کرمانشاه در ادامه از کمیته امداد و بهزیستی شهرستان نیز خواست نسبت به شناسایی کارگرنماهای پل ولایت تا تقاطع فرهنگیان فاز ۲ اقدام کنند.
رنجبر همچنین از اقدامات انجمن معتادان گمنام (N A) استان که در راستای ترک معتادان فعالیت بسیار دارند قدردانی کرد و از ادارات شهرستان خواست با این انجمن که نقش بسزایی در ترک اعتیاد دارد، همکاری بیشتری داشته باشند.
وی همچنین از اقدام های نیروی انتظامی شهرستان در راستای پاکسازی محلات آلوده و کشفیات موادمخدر قدردانی کرد و گفت: باید همچنان برنامه پاکسازی محلات آلوده به فروش، توزیع و مصرف موادمخدر با اقتدار ادامه داشته باشد و هیچ جای امنی را برای معتادان و فروشندگان وجود نداشته باشد.
۲۰۸ درصد کشفیات انواع موادمخدر در کرمانشاه افزایش یافته است
جانشین فرمانده نیروی انتظامی کرمانشاه نیز در این جلسه از افزایش ۲۰۸ درصدی کشفیات انواع موادمخدر در حوزه این شهرستان خبر داد و گفت: امسال ۵۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر در حوزه این شهرستان کشف شده است.
سرهنگ «فریبرز یوسفوند» اضافه کرد از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵۰ باب مغازه و منزل محل توزیع و فروش موادمخدر پلمب کرده، ۸۵۰ نفر را دستگیر و ۶۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت هم متوقف شده است.
او همچنین یکی از مهم ترین برنامه های نیروی انتظامی را پاکسازی مستمر محلات آلوده به مصرف، فروش و توزیع موادمخدر عنوان کرد و گفت: این برنامه همه روز در دستور کار نیروی انتظامی حوزه پیشگیری از موادمخدر است.
یوسفوند در ادامه با اشاره به سامانه ۱۲۸ پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان از مردم خواست مکان های فروش و عرضه موادمخدر را به این سامانه گزارش دهند، مطمئن باشند پلیس مبارزه با مواد مخدر در سریعترین زمان ممکن برای پاکسازی و جمع آوری آن مکان و افراد اقدام می کند.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود خواستار نصب آگاهی های سامانه ۱۲۸ مبارزه با موادمخدر در سطح شهر و روستاها شد و گفت: اطلاع رسانی و آگاهی دادن به مردم بهترین روش مبارزه با موادمخدر است.
یوسفوند در ادامه به خانواده ها در مصرف موادمخدر صنعتی هشدار داد و از آموزش و پرورش نواحی سه گانه شهرستان در برگزاری کلاس های آموزشی مبارزه با موادمخدر و همچنین انجمن معتادان گمنام در بحث مبارزه با موادمخدر و ترک معتادان متجاهر قدردانی کرد و خواستار افزایش برگزاری کارگاه ها و جلسات این انجمن شد.
انجمن معتادان گمنام در کرمانشاه ۹۴ گروه دارد
نماینده انجمن معتادان گمنام کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: این گروه یک انجمن جهانی با راهکارهای جهانی در راستای ترک اعتیاد افراد است و ۲۰ سال است در استان فعالیت می کند و متشکل از ۹۴ گروه ترک اعتیاد است.
مرادی، تمام فعالیت های ترک اعتیاد و جلسات انجمن معتادان گمنام را رایگان دانست و از شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر درخواست کرد مصوب کند، ادارات شهرستان برای در اختیار قراردادن مکان و کلاس در راستای تشکیل جلسات انجمن همکاری داشته باشند.
به گفته او، از زمانی که بحران ویروس کرونا در استان شیوع پیدا کرده و جلسات گروه های این انجمن به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی تعطیل شده، تعداد معتادان متجاهر در سطح شهر چندین برابر شده است و خواستار تشکیل جلسات گروه های ترک اعتیاد انجمن (N A) با رعایت پروتکل های بهداشتی با کمک ادارات شد.
شهرستان کرمانشاه با پنج بخشداری یکی از بزرگترین شهرستان های کشور است و ۶۰ درصد جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جای داده است.