مصرف روزانه حدود هزار تن گوشت مرغ در استان تهران

تهران- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: براساس تخمین های صورت گرفته مصرف گوشت مرغ در تهران در روزهای عادی ۶۰۰ تن و در روزهایی که مراسمی خاصی همچون اعیاد یا مراسم مذهبی وجود دارد، روزانه به یکهزار تن افزایش می‌یابد.

سیدعلی سیدعلی بابایی روز  دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ورودی روزانه گوشت مرغ به میدان بهمن در شرایط طبیعی و فارغ از مراسم‌ها به طور میانگین روزانه ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن است.

وی افزود: روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن گوشت مرغ در استان بسته بندی می شود که بخشی از آن از طریق سامانه عرضه عمده گوشت مرغ بهمن و بخشی از آن نیز از کشتارگاه های سطح استان و سایر استان ها تامین می‌شود.                                                                             

به گفته سیدعلی بابایی برای تامین میزان نیاز شهروندان به گوشت مرغ، روزانه ۳۰۰ تن مرغ در استان تهران تولید و ۳۰۰ تن گوشت مرغ دیگر  نیز از استان های دیگر به تهران وارد می‌شود.

 مدیرکل دامپزشکی استان تهران ادامه داد: ۴۴ واحد پرورش طیور گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه در استان وجود دارد که از این میزان روزانه ۱۵۰ هزار قطعه مرغ زنده معادل ۳۰۰ تن کشتار می‌شود.

 سیدعلی بابایی، با بیان اینکه ۶۷ واحد مرغ تخم گذار نیز با پنج میلیون و ۲۵۰ هزار قطع مرغ در استان تهران وجود دارد، تصریح کرد: روزانه حدود ۲۵۰ تا ۲۶۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان تولید می‌شود.

علاوه بر این میزان تولید برای تامین نیاز شهروندان روزانه حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن تخم مرغ نیز از استان های شمالی وار استان می‌شود. 

 به گفته وی حدود ۱۷ درصد تخم مرغ کشور در استان تهران  تولید می‌شود.

سیدعلی بابایی بیان کرد: از سوی سازمان دامپزشکی کشور ۴۵ تا ۵۰ روز به عنوان اتمام دوره پرورش مرغ و ۹۰ هفته به عنوان اتمام دوره پرورش مرغ های تخم گذار در نظر گرفته شد و به مرغداری ها اعلام شده است و پس از این دوره باید مرغ‌ها کشتار و گوشت آنها در  بازار عرضه شود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha