اصل غافلگیری از مهمترین عوامل پیروزی در عملیات والفجر ۸ بود

مراغه - ایرنا - مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا اصل غافلگیری را از مهمترین عوامل پیروزی در عملیات والفجر ۸ عنوان کرد و گفت: حفاظت گفتار در این اصل نقش اساسی داشت.

‍حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی روز یکشنبه در آیین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ و روز حفاظت اطلاعات در سپاه در جمع کارکنان سپاه هشترود اظهار داشت: در این عملیات نیروها به خوبی توجیه شده بودند و جمیع این عوامل در رسیدن به پیروزی نقش ایفا کرد.

وی با اشاره به اینکه طرح‌ریزی و اجرای این عملیات کاری بسیار گسترده و دشوار بود، بیان کرد: متفکرهای نظامی دنیا عبور از رودخانه وحشی اروند را غیرممکن می‌دانستند ولی رزمندگان با توکل به خدا و روحیه معنوی توانستند این کار غیرممکن را انجام دهند.

وی اظهار داشت: عملیات والفجر ۸ از اهداف سیاسی – نظامی ویژه‌ای برخوردار بود و یگان‌های نیروی زمینی سپاه با پشتیبانی آتش طرح‌ریزی شده، تهاجم خود در محورهای مورد نظر را در بیستم بهمن آغاز و به شکستن خط دشمن مبادرت کردند. 

سپاه به دلیل پاسداری از دستاوردهای انقلاب، مورد هجوم دشمن قرار می‌گیرد

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا ادامه داد: مجموعه سپاه به ‌دلیل نقش، جایگاه و رسالت خطیر و مهمی که در پاسداری از دستاوردهای انقلاب دارد، همواره مورد توجه و هجوم دشمنان انقلاب بوده و هست.

حجت‌الاسلام نجفقلی‌زاده سرایی اضافه کرد: دشمنان از بدو تشکیل تلاش کردند بتوانند از درون و بیرون ضربه‌هایی را به سپاه وارد کنند تا جایی که نفوذ همچنان در دستور کار آنان قرار دارد.

وی تصریح کرد: دسمنان به‌ اشکال مختلف در صدد تخریب مجموعه سپاه و اهداف مرجع ما در مأموریت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برآمدند و همچنان این هدف را دنبال می‌کنند.
وی اظهار داشت: امروز دشمن در صدد ایجاد یأس و ناامیدی در درون نظام است اما هر زمانی که در برابر این نظام الهی دست به اقدامی می‌زند، با شکست مواجه شده و با خواست و عنایت الهی و توجه حضرت ولی عصر (عج) ضرر متوجه خودشان می شود.
وی ادامه داد: دشمنان برای ایجاد عملیات روانی و تضعیف نظام با حربه‌های سیاسی، فرهنگی و تحریم اقتصادی با تمام توان وارد عمل شده‌اند اما ایستادگی ملت در برابر همۀ این توطئه‌ها، نقشه‌های شوم آن‌ان را خنثی می‌کند.

بازتاب سیاسی عملیات والفجر ۸

تبعات ناشی از فتح فاو در عملیات الفجر 8 به منزله تغییر در ماهیت سیاسی جنگ بود؛ به این معنا که اتخاذ استراتژی دفاع مطلق از سوی عراق، پس از فتح خرمشهر، با این هدف بود که جنگ در روند فرسایشی، سرانجام منتهی به پذیرش صلح از سوی ایران شود اما فتح فاو و ارتقای موقعیت سیاسی و نظامی ایران در شمال خلیج فارس، عملا منجر به پیدایش شرایط جدیدی شد که هیچگونه مطابقتی با مشخصه‌های جنگ فرسایشی نداشت. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha