به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، مدیرکل کمیته امداد استان قم در این مراسم با بیان اینکه هدف از افتتاح این مراکز واگذاری امور مردم به خودشان است گفت: مهمترین ویژگی مراکز نیکوکاری برون رفت از چرخه و فرآیند اداری و توزیع کمک های مردم در سریع ترین زمان ممکن به نیازمندان است.
اکبر میرشکار با بیان اینکه مراکز نیکوکاری با شناخت بیشتر و بهتر از جغرافیای محله های شهر و افراد بی بضاعت آن به کاهش فقر در استان کمک می کند، افزود: همین مراکز در ۱۰ ماه امسال ۲۸ میلیارد تومان درآمد داشتهاند که با افتتاح مرکز نیکوکاری اصناف و بازاریان امیدواریم این رقم در آینده به صورت چشمگیری افزایش یابد.
وی تصریح کرد: اکنون فقر در جامعه به سرعت به سمت زنانه شدن و جوان شدن پیش می رود که اگر فکر اساسی برای آن نشود آسیب های اجتماعی بسیاری درپی خواهد داشت.
رییس سازمان بسیج اصناف کشور نیز در این مراسم با اشاره به وضع مطلوب مراکز نیکوکاری از نظر کمّی گفت: ما تهدید کرونا را به یک فرصت تبدیل کردیم به طوری که هم اکنون ۳۰۰ مرکز نیکوکاری اصناف و بازاریان در کشور راه اندازی شده است.
غلامرضا حسن پور از برنامه ریزی برای کیفی شدن خدمات این مراکز خبر داد و گفت: مناطق محروم، روستاها و حواشی شهرها در اولویت خدمات کیفی کارآفرینی قرار دارند.
سرهنگ عباس روحی، فرمانده بسیج اصناف قم نیز در این مراسم، افزوده شدن کارآفرینی به مراکز نیکوکاری را به فال نیک گرفت و تصریح کرد: ظرفیت ۵۰ هزار واحدی اصناف استان ظرفیت بسیار خوبی برای اشتغال جوانان استان است و امیدواریم الگوی مناسبی برای کشور شود.
درمجموع ۳۶هزار و ۳۹۳ واحد صنفی مجوز دار در استان قم وجود دارد که ۲۱هزار و ۴۹۳ مورد آن توزیعی و خدماتی و ۱۴هزار و ۹۰۰ مورد آن تولیدی و فنی است و سازمان صمت استان با همکاری اتاق اصناف و دیگر نهادهای مسئول بر نحوه عملکرد آنها نظارت دارد.
از ۱۲ بهمن سالروز ورود امام خمینی(ره) بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران به میهن در سال ۱۳۵۷ تا ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در همان سال، دهه فجر نامیده میشود.
نظر شما