خدمت رسانی۱۱۰ تشکل ایثارگری در سطح کشور

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر دانش پژوهان بنیاد شهید گفت: ۱۱۰ تشکل ایثارگری در سطح کشور با دریافت مجوزهای مورد نظر از وزارت کشور و بنیاد شهید به جامعه هدف خود که اغلب ایثارگران هستند خدمت رسانی می‌کنند.

به گزارش ایرنا از سایت نویدشاهد،  عادل مهری روز شنبه با تاکید بر این که مفهوم ایثار و شهادت باید برای کودکان و نوجوانان امروز قابل فهم باشد، عنوان کرد: ایثار اجتماعی که این روزها به ویژه در کادر درمان کشور نمود بیشتری پیدا کرده است به وسیله شهدا و ایثارگران به ما آموخته شده است.

وی با بیان این که بنیاد شهید میزبان نزدیک به ۹هزار ایثارگر است، اظهار کرد: این افراد با گذراندن مدارج تحصیلی و احراز شرایط ویژه با تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی به عضویت در مجموعه دانش پژوهان و تشکل‌های ایثارگران درمی آیند.

به گفته مدیرکل دفتر دانش پژوهان بنیاد شهید،  تمام فعالیت‌های این گروه‌ها به ایثارگری محدود نمی‌شود و در پویش‌هایی مانند کمک‌های مومنانه هم حضور فعال دارند، به طوری که نسبت به بسیاری از دستگاه‌های دولتی پیشتاز هستند.

مهری ادامه داد: در بنیاد شهید دفتری به نام دبیرخانه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد که ریاست آن بر عهده رئیس جمهوری و دبیر آن رئیس بنیاد شهادت است.

وی به فعالیت‌های دفتر تشکل‌های ایثارگران اشاره کرد و گفت: نخبگان این تشکل‌ها و NGo‌ها به نوعی سرمایه‌های اجتماعی محسوب می‌شوند که بنیاد از حضور آنها بهره می‌برد. این افراد با اقداماتی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام بر می‌دارند، مانند برگزاری همایش‌های مناسبتی یا بر اساس موضوعاتی که در کشور وجود دارد و تدوین برنامه‌هایی که جنبه یادآوره دارد.

مدیرکل تشکل‌های ایثارگران بنیاد شهید افزود: کمک به جامعه پزشکی، یاری رساندن به خانواده‌ها و تهیه بسته‌های معیشتی و ... مهمترین اقدامات این تشکل هاست.

مهری خاطر نشان کرد: اعضای دفتر دانش پژوهان و تشکل‌ها بر خالصانه بودن خدمت انجام شده تاکید دارند، از این رو بیشتر ترجیح می‌دهند فعالیت‌های خود را به صورت گمنام انجام دهند اما دفتر دانش پژوهان به عنوان متولی این بخش، سعی دارد با انجام اقداماتی ضمن این که اثرگذاری فعالیت‌های تشکل‌ها را افزایش می‌دهد، موضوع ایثارگر بودن آن‌ها را برجسته نماید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha