حسن شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این اداره در حکم بارانداز شهرستانهای تربتحیدریه، زاوه، مهولات، خواف، بردسکن، رشتخوار، خلیلآباد و کاشمر است افزود: روزانه پنج تا ۶ دستگاه کامیون حمل مرسوله وارد تربتحیدریه شده و کار توزیع مرسولههای این شهرستانها در این اداره انجام میشود.
وی ادامه داد: خدمات پستی با احتساب پستچی و پیمانکاران توزیع در این خطه توسط ۲۱ نفر و در شهرستان زاوه فقط توسط ۲ نفر انجام میشود.
مدیر شرکت پست تربتحیدریه و زاوه به مدت رسیدن مرسولات پستی اشاره کرد و گفت: در روزهای عادی و مدت زمان رسیدن مرسوله به صورت ویژه بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت است ولی هنوز مجاز به دریافت و ارسال به صورت ویژه برای برخی نقاط کشور نیستیم.
وی افزود: مدت زمان رسیدن مرسولات پستی به مقصد در بخش پست پیشتاز نیز بین سه تا چهار روز است که دلیل آن بعد مسافت از یک سو و کمبود تعداد نامهرسان از سوی دیگر است و با وجودی که استاندارد لازم در کشور ارسال ۸۰ تا ۱۲۰ مرسوله در روز است، میزان مرسولات وارده برای مقصد تربتحیدریه روزانه ۱۵۰ مرسوله است لذا توزیع اندکی با تاخیر انجام میشود.
شریفی ادامه داد: توزیع نامه در تربتحیدریه توسط هفت نامهرسان انجام میشود و در بخش توزیع امانات پستی نیز روزی ۱۸۰ تا ۲۰۰ بسته میرسد و خودرو حمل فقط روزی صد بسته را میتواند توزیع کند که در این زمینه درخواست نیرو کردهایم و اگر تامین شود، ارسال نامه و امانات به روز خواهد شد.
وی گفت: به خاطر شیوع کرونا نه تنها کاهش نیرو نداشتیم، بلکه به میزان صددرصد افزایش ترافیک کاری نیز داشتهایم زیرا بسیاری رفت و آمدهای کوچک شهروندان به خاطر کرونا محدود شده و کار ارسال مرسولات آنها به پست محول گردیده و در برخی موارد به دلیل افزایش حجم کار از بخش خصوصی کمک گرفتیم و تاکنون ۱۲ نفر از همکاران در تربتحیدریه مبتلا به کرونا شدهاند.
مدیر شرکت پست تربتحیدریه و زاوه افزود: تمامی امانات و مرسولات قبل از تحویل به شهروندان از بدو قبول تا هنگام تحویل چند مرحله ضدعفونی میشوند و به تمامی کارکنان شبکه ملی پست کشور برای حفظ سلامت هرماه مبلغی به عنوان کمک هزینه بسته بهداشتی پرداخت میشود.
وی ادامه داد: طرح ملی به هنگام سازی کدهای پستی یا جینف نیز از اواسط سال ۹۷ در این شهرستان آغاز شده و حدود ۸۵ درصد پیشرفت داشته است.
شریفی گفت: پلاککوبی و استانداردسازی آدرسها و پیادهسازی طرح ملی جینف از طرحهای اساسی و ملی در راستای شهر هوشمند و توسعه دولت الکترونیک است.
وی افزود: این طرح ملی امکان بررسی و صحتسنجی یک نشانی فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آن را در کشور مقدور میسازد و دارای مزایای بسیار از جمله افزایش کارایی، افزایش دقت و داده های قابل اطمینان است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما