«مصطفی مرزبان» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اکنون ۱۳ بانو در مدیریت اقامتگاههای بومگردی، ۱۹ بانو به عنوان سرمایهگذار در حوزه دفاتر خدمات مسافرتی و چهار هزار و ۷۱۴ هنرمند زن صنایعدستی در استان فعالیت دارند.
وی اظهار داشت: در بسیاری از اقامتگاههای بومگردی استان بانوان در سطوح مدیریتی فعالیت دارند بهگونهای که بانوان در بسیاری از این اقامتگاهها نقش بنیانگذار و مؤسس را برعهده دارند.
وی گفت: باید برای تولید ثروت و افزایش توسعه کشور از ظرفیت بانوان بهمنظور توسعه گردشگری استان استفاده شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: نگاه ویژه به توانمندی زنان برای فعالیت در مدیریت حوزه گردشگری میتواند بسترساز تحقق نقش و جایگاه بانوان سرمایهگذار باشد.
مرزبان افزود:بانوانی هستند که بنیانگذار یک فعالیت گردشگری هستند و اکنون میدان برای این قشر از جامعه مهیا شده و میتوانند در جامعه حضور فعال داشته باشند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: یکی از مهمترین ویژگیهای اقامتگاههای بومگردی این است که به صورت خانوادگی اداره میشوند، از این رو نقش زنان در توسعه و حفظ روستاها و مناطق عشایری انکارناپذیر است و بدون شک صنعت گردشگری نهتنها میتواند زنان را توانمند سازد و به آنان امکان رشد و شکوفایی دهد، بلکه میتواند زمینه دسترسی آنان را به فرصتهای شغلی و مشارکت اقتصادی فراهم کند.
مرزبان افزود: هم اینک در حوزههای مختلف از جمله راهنمایان تور، انجمنهای صنفی گردشگری، مراکز اقامتی و سرمایهگذاری بانوانی در استان مرکزی نقشآفرینی میکنند که میوردحمایت این اداره هستند.
بر اساس اطلاعات مندررج در تارنمای اینترنتی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، هدایت سرمایهگذاری و سیاستگزاری در راستای تشویق بخش غیردولتی به منظور حضور و فعالیت در عرصههای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تحقق رشد صنعت گردشگری و ایجاد قطبهای سیاحتی از اهداف طرح های سرمایه گذاری در این بخش است.
بیش از ۲ هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۷۳ اثر تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
۳۴۸ رشته صنایع دستی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۱۰ رشته در استان مرکزی فعال است.
نظر شما