به گزارش ایرنا، زهرا نژاد بهرام روز یکشنبه در دویست و هفتادمین جلسه شورای شهر تهران در این باره توضیح داد: هر پنج سال ما باید طرح تفصیلی شهر تهران را آسیب شناسی و بازنگری کنیم و این کار با کمک دانشگاه تربیت مدرس انجام می شود؛ از سوی دیگر دانشگاه های مختلف تهران از دانشگاه تهران گرفته تا امیرکبیر و شریف، طرح های نواحی نوع آوری خود را ارائه می دهند و به دنبال گسترش فیزیکی این فضاها هستند.
وی ادامه داد: ۶ دانشگاه مادر و بزرگ در تهران داریم و یکی از الزامات بررسی این طرح، خواسته این دانشگاه ها از ما است؛ از طرفی دیگر زمان بررسی طرح تفصیلی است و ما باید لایه های نوآوری و علم را داشته باشیم و از ظرفیت آنها استفاده کنیم و فوریت این طرح الزامی است.
ناهید خداکرمی دیگر عضو شورای شهر تهران هم گفت: با فوریت این طرح مخالفم چراکه احساس می کنم تهران را تکه تکه می کنیم؛ به نظرم باید فقط یک شهرک علم و فن آوری و دانش بنیان درست شود و تمام فعالیت ها در آن انجام و شرکت ها در آن مستقر شود.
وی ادامه داد: دنیا دارد به صورت یکپارچگی منابع می رود و شهرداری باید دارایی و زمین هایش را به سمتی ببرد که از توان علم و فن آوری برای پیشبرد اهداف استفاده کند؛ بنابراین به نظرم یک شهرک استارتاپی برای تهران کافی است و فوریت این طرح لزومی ندارد.
مجید فراهانی هم به عنوان موافق این طرح گفت: این کاری است که در دنیا تجربه شده است و باید به سوی گسترش شرکت های دانش بنیان حرکت کرد.
وی ادامه داد: ۱۹ هزار خدمات در حوزه شرکت دانش بنیان داریم که پراکنده اند و ۴۰۷ هکتار در شهر تهران را اشغال کردند و ما باید به سمت همگرایی این ها حرکت کنیم.
حامد مظاهریان معاون برنامه ریزی شهرداری تهران هم در توضیح این طرح گفت: باید با پشتوانه قانونی به دغدغه های این موضوع پایان دهیم چون شهر تهران هم از دید فن آوری اطلاعات به تصویب این لایحه نیاز دارد و از سوی دیگر با توجه به توافق نامه ای که با معاونت علمی فن آوری ریاست جمهوری داشتیم باید با قید فوریت این موضوع بررسی شود.
در نهایت یک فوریت لایحه «الزام شهرداری تهران به ایجاد لایه فعالیت های دانش بنیان و نوآورانه در شهر تهران» با ۱۶ رای موافق اعضای شورای شهر تصویب شد.
نظر شما