به گزارش روز یکشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر، این مطلب را کریم همتی در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد و درباره آخرین وضعیت انبارهای امدادی هلال احمر افزود: با توجه به هماهنگیهایی که از قبل انجام شده بود، امروزه انبارهای هلال احمر وضعیت بهتری نسبت به اوایل سال دارد، شارژ انبارها به لحاظ آمادگی و لجستیک به اندازه ۵۰ درصد انجام شده است.
وی ادامه داد: بخشی از اعتباراتی که برای شارژ انبارهای امدادی قرار بود اختصاص پیدا کند، امیدواریم در روزهای آینده اختصاص داده شود. اقلامی که برای شارژ انبارهای امدادی خریداری می کنیم، بخشی از آن توسط شرکت های زیر مجموعه هلال احمر شارژ می شود و در این زمینه مشکلی وجود ندارد و تنها منتظر تامین اعتبارات برای خرید اقلام هستیم.
خانههای هلال بخشی ماندگار از دولت و نظام است
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به راه اندازی خانه های هلال از سوی این جمعیت برای ارتقا آمادگی افراد در زمان بروز حوادث، گفت: خانه های هلال بخشی ماندگار از دولت و نظام است و اعتبارات خاصی می خواهد، در این بخش با محوریت فعالیت داوطلبانه افراد، کار انجام می شود و نیروی استخدامی در این خانههای هلال نداریم.
وی ادامه داد: بدون شک برای تجهیز اولیه این خانه ها، تامین وسایل مورد نیاز آموزشی به اعتبار نیاز دارد که در این زمینه رئیس جمهوری دستورات لازم را برای پرداخت اعتبارات به سازمان برنامه و بودجه صادر کردند. اما تا به امروز بودجه مجزایی برای خانه های هلال در اختیارمان قرار نداده اند. تا امروز حدود چهار هزار خانه هلال آماده شده و به بهره برداری رسیده است.
۱۲ ماه خدمت در هلال احمر
همتی با بیان اینکه ۱۲ ماه از خدمت من به عنوان رئیس جمعیت هلال احمر می گذرد، تاکید کرد: هلال احمر حاشیه هایی در گذشته داشته که امروزه به کمترین مقدار ممکن رسیده است. در هلال احمر بر انجام کارهای زیر بنایی تمرکز شده است و بخشی که باعث توفیق در این زمینه بوده، استفاده از افرادی که با سیستم هلال احمر آشنا باشند و کار در این جمعیت مردم نهاد را بشناسند که این اتفاق با آمدن مدیرانی که از گذشته در هلال احمر کار می کردند، محقق شد.
فعالیت های هلال احمر برای جلوگیری از شیوع کرونا
وی درباره عملکرد جمعیت هلال احمر در ایام شیوع کرونا گفت: برای کنترل ویروس کرونا طرح شهید سلیمانی با همکاری بسیج، هلال احمر و دانشگاه های علوم پزشکی و سایر نهادها کلید خورد، جمعیت هلال احمر براساس تفاهم نامه ای که با وزارت بهداشت داشت در دو بخش نظارتی و حمایتی ورود کرد این طرح به صورت روزمره و با قدرت و قوت ادامه دارد.
جمعیت هلال احمر پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به عملکرد این جمعیت پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، بیان کرد: در هلال احمر پیشرفت ها قابل توجه است، البته جمعیت هلال احمر حدود ۱۰۰ سال سابقه دارد و این جمعیت تاکنون ۱۴ رئیس را به خود دیده است.
وی اظهارداشت: جمعیت هلال احمر در زمینه تجهیزات امدادی و لجستیکی قبل از انقلاب فقط دو فروند بالگرد داشت اما امروزه این جمعیت در ۵۶۱ پایگاه امدادی و بیش از ۵۰۰ شعبه و دفتر نمایندگی در سراسر کشور به مردم خدمت می کند. تعداد بالگردها هم به عدد ۲۴ رسیده است و ۱۰۰ خلبان با جمعیت همکاری دارند.
همتی با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمردر حوزه امداد به شرایط خوب و قابل قبولی رسیده، عنوان کرد: اکنون ۴۶۵ نفر به عنوان اعضای تیم واکنش سریع جمعیت هلال احمر در استان ها فعال هستند. در هر استان تقریبا ۱۵ نفر افراد زبده و ورزیده که آموزش های لازم را دیده اند به عنوان اعضای تیم های واکنش سریع این جمعیت فعالیت می کنند.
به گفته وی، برنامه ریزی های لازم برای تشکیل تیم های ۹ نفره در ۱۱۰ شعبه هلال احمر انجام شده است تا شهرهای کوچک هم از خدمات تیم های واکنش سریع بهره مند شوند.
رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: در جمعیت هلال احمر نسبت به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، اتفاقات خوب و مبارکی افتاده است و ما تلاش میکنیم جایگاه هلال احمر را در دل مردم همیشه تقویت کنیم.
راهاندازی خانه های هلال در سطح کشور به عنوان گام بزرگ دولت برای مردمی کردن حوزه امدادگری به شمار میرود، با افتتاح این خانهها، آموزشهای ابتدایی و کمکهای اولیه به عامه مردم به ویژه جوانان و دانش آموزان، ارایه میشود تا برای روزهای ساخت و حوادث ناگوار مانند زلزله، آمادگی عمومی وجود داشته باشد.
نظر شما