۸۳ درصد زکات پرداختی در یزد صرف محرومان       می‌شود و چند خبر کوتاه

یزد- ایرنا- معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد یزد گفت: ۸۳ درصد زکات پرداختی مردم در امور محرومان و ۱۷ درصد برای ساخت پروژه‌های عمرانی عام‌المنفعه (مرمت و بازسازی مسجد و حسینیه) طبق نیت زکات دهندگان هزینه می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد یزد، غلامرضا مشعل چی افزود: امسال ۶۱ درصد زکات دریافتی برای معیشت محرومان، ۱۸ درصد برای ساخت، مرمت و بازسازی مسکن نیازمندان، ۱۱ درصد برای کمک به تأمین جهیزیه نوعروسان نیازمند، ۶ درصد برای کمک به هزینه درمانی محرومان و چهار درصد برای امور تحصیلی و فرهنگی مددجویان تحت حمایت هزینه شد.

به گفته وی نیکوکاران یزدی امسال امسال ۲۹ میلیارد تومان زکات واجب و مستحب پرداخت کردند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ افزایش ۱۲۶ درصدی داشته است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان یزد بابیان اینکه عاملین و مبلغین زکات نقش مؤثری در افزایش پرداخت زکات دارند، گفت: ۲۴ هزار و ۲۳۲ خانوار نیازمند با جمعیت ۴۷ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد استان یزد قرار دارند. 

وی ادامه داد: مردم خیراندیش استان یزد در سال جاری حدود دو میلیارد تومان فطریه و کفاره پرداخت کردند که نیمی از آن فطریه عام و سادات و نیمی دیگر کفاره عمد و غیر عمد بوده است.

***

مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: امسال ۲۲۲۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان یزد با اعطای تسهیلات اشتغال ایجاد شد.

محمد شجاعان، با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال برای نیازمندان با هدف فقرزدائی و تقویت اقتصاد خانواده در بخش های معیشت، اشتغال و مسکن، گفت: بهبود فضای کسب و کار، توسعه همکاری با فعالان کسب و کار و توسعه زنجیره های ارزش در قالب نظام هدایت شغلی و راهبری شغلی از جمله راهبردهای مهم این نهاد در ایجاد فرصت های شغلی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد است.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد ادامه داد: این نهاد امسال ۸۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان وام اشتغال برای ایجاد فرصت‌های شغلی به مددجویان تحت حمایت از طریق منابع صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت و منابع بانکی پرداخت کرد.

وی تصریح کرد: این نهاد برای تحقق اهداف خود در زمینه ایجاد اشتغال از ظرفیت های مختلفی چون خیران کارآفرین، جهادگران کارآفرین، مراکز مشاوره شغلی، آموزشگاه های کسب و کار، موسسات کاریابی، کارفرمایان، شهرک های صنعتی، هیئت های شناسایی و نظارت بر راهبران، بانک ها و موسسات مالی، دستگاههای اجرایی و نهادهای محلی، شرکت های فنی، مهندسی و دانش بنیان، پارک های علم و فن آوری استفاده می کند.

شجاعان افزود: تسهیلات اعطایی برای ایجاد مشاغل مختلفی ازجمله دام‌پروری، زنبورداری، طیور، خدمات، طرح حمل‌ونقل، صنایع‌دستی، فرش و گلیم، صنعتی و معدنی، کشاورزی و پرورش آبزیان و شیلات بوده است.

***

رئیس کمیته امداد شهرستان اردکان گفت: با توجه به ظرفیت موجود در شهرستان در زمینه تولید و پرورش بز سانن، این طرح می‌تواند اشتغال پایدار با درآمد مناسب برای مددجویان مستعد اشتغال و جویای کار تحت حمایت ایجاد کند.

جواد شهبازی در جریان بازدید مدیرکل کمیته امداد استان یزد از سایت بز سانن در شهرستان اردکان، گفت: با توجه به ظرفیت موجود در شهرستان در زمینه تولید و پرورش بز سانن، این طرح می‌تواند اشتغال پایدار با درآمد مناسب برای مددجویان مستعد اشتغال و جویای کار تحت حمایت ایجاد کند.

وی با تقدیر از همکاری مطلوب مجتمع دام‌پروری بز سانن اردکان با این نهاد افزود: این مجتمع آمادگی خود را برای همکاری با کمیته امداد برای به‌کارگیری مددجویان و سرمایه‌گذاری آنان در زمینه دام‌پروری در قالب طرح راهبری شغلی اعلام کرده است، در این طرح مددجویان تحت حمایت با دریافت تسهیلات اشتغال می‌توانند با همکاری و حمایت راهبر شغلی ضمن بهره‌مندی از آموزش‌های لازم و تأمین دام (بز سانن) و آذوقه باقیمت و کیفیت مناسب در صورت تمایل محصولات تولیدی خود را به این مجتمع بفروشند.

رئیس کمیته امداد شهرستان اردکان ادامه داد: این نهاد درصدد است تا مددجویان مستعد اشتغال را در قالب طرح راهبری شغلی به کارآفرینان باتجربه معرفی کند تا آنان را در زمینه تأمین نهاده‌ها، مواد اولیه، نظارت، آموزش و خرید محصولات تولیدی یاری رسانند.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد با حضور در شهرستان اردکان از طرح‌های مختلف اشتغال مددجویی این شهرستان همچون راهبری شغلی پرورش بز سانن، طرح کارفرمایی نانوایی، تولید زغال چوب و سرکه زغال، آتلیه عکاسی و فیلم‌برداری، پرورش شتر، پرورش دام سبک و سبدبافی بازدید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha