به گزارش روز دوشنبه ایرنا، سرهنگ مهدی دانشپور اظهار داشت: در پی مراجعه فردی که با در دست داشتن شکایتی از دادسرای مبارزه با جرائم رایانهای به پلیس، مدعی شده بود که از طریق درج آگهی فروش در فضای مجازی یک دستگاه گوشی به مبلغ ۴۰ میلیون ریال را انتخاب و وجه آن را بهحساب فروشنده واریز کرده است اما فروشنده دیگر پاسخگو نیست.
وی اضافه کرد: از آنجاییکه مجرم از طریق ترفندی حرفهای توانسته عمل مجرمانه خود را انجام دهد کارشناسان این پلیس با استفاده از توان علمی موضوع را پیگیری کردند که درنهایت توانستند متهم را در خارج از حوزه استحفاظی و در استان اصفهان شناسایی و دستگیر کنند.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان با اشاره به اینکه در مدتزمان کوتاهی چندین پرونده مشابه به پلیس فتا سایر استانها ارجاع شد افزود: متهم این پرونده با ترفندهای مشابه و بهصورت سریالی اقدام به کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی کرده است.
سرهنگ دانش پور گفت: پس از بررسی تجهیزات الکترونیکی کشف شده مشخص شد متهم بهصورت گسترده اقدام به کلاهبرداری در فضای مجازی میکرده و تاکنون چهار میلیارد و ۲۵۷ میلیون ریال از ۱۲۶ نفر در سطح کشوربا عنوان فروش گوشی کلاهبرداری کرده است.
وی با اشاره به اینکه پرونده پس از جمعآوری ادله لازم به همراه متهم و شاکی به دادسرای مبارزه با جرائم رایانهای ارسال شد یادآور شد: شهروندان قبل از واریز وجه کالایی که در سایتهای تبلیغاتی انتخاب کردهاند، ابتدا کالا را رویت کرده و با دریافت شماره تماس ثابت از فروشنده مطمئن شوند که کالای تبلیغشده واقعی است.
وی افزود: هموطنان در صورت برخورد با محتوای مشکوک و مجرمانه با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir در قسمت مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا ما گزارش دهند تا برخورد قانونی با گردانندگان این سایتها و صفحات اجتماعی صورت بگیرد.
نظر شما