دکتر «روحاله سهرابی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به فراهم شدن امکان ارایه خدمات شامل معاینه، تجویز دارو و خدمات پاراکلینیک از جمله آزمایشگاه تشخیص طبی، تصویربرداری، فیزیوتراپی در بستر الکترونیک برای تمامی پزشکان و ارایهکنندگان خدمات تشخیصی و درمانی، چاپ دفترچههای درمانی جدید از اول اسفند ماه امسال در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور متوقف میشود.
وی ادامه داد: تمامی افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی میتوانند با ارایه کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه درمانی از خدمات تشخیصی و درمانی مورد تعهد سازمان برخوردار شده و در زمان مراجعه به پزشک و موسسات تشخیصی و درمانی الزامی به ارایه دفترچه درمانی از سوی بیمار وجود ندارد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بیمهشدگان و مستمری بگیران اصلی و تبعی برای تسهیل دریافت خدمات درمانی میتوانند با مراجعه به سایت سازمان به نشانی eservices.tamin.ir نسبت به ایجاد حساب کاربری و تکمیل مشخصات هویتی و درج شماره تلفن همراه (موبایل) خود در درگاه مذکور اقدام کنند.
دکتر سهرابی خاطرنشان کرد: بیمهشدگان و مستمری بگیران اصلی و تبعی پیش از مراجعه به مراکز درمانی میتوانند با مراجعه به سایت medical.tamin.ir، ورود کدملی و یا شمارهگیری #۱۴۲۰*۴* ، انتخاب گزینه ۱ (استعلام اعتبار درمانی) و ورود کدملی نسبت به استعلام استحقاق درمان و پوشش بیمه درمان خود اطمینان حاصل کنند.
وی ادامه داد: شمارهگیری #۱*۱۴۲۰*۴* ، استفاده از اپلیکیشن موبایل با مراجعه به سایت pwa.tamin.ir و ورود کدملی، شمارهگیری #۱۶۶۶* و انتخاب گزینه ۱ (استحقاقسنجی) از دیگر راههای استعلام استحقاق درمان و پوشش بیمه درمان توسط بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بیمهشدگانی که بر اساس نتایج دریافتی از این روشها و یا اعلام مراکز درمانی، فاقد استحقاق درمان است، در صورت اعتراض میتواند موضوع را از طریق سامانه ۱۴۲۰ پیگیری کنند.
دکتر سهرابی گفت: بیمهشدگان سازمان تمین اجتماعی در صورت ایجاد حساب کاربری در سامانه eservices.tamin.ir میتوانند خلاصه سوابق درمانی خود را با مراجعه به این سامانه در پنجره (منوی) مخصوص بیمه شدگان ملاحظه کنند.
وی ادامه داد: تمامی پزشکان طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی، میتوانند با ثبتنام در سامانه نسخه الکترونیک سازمان (ep.tamin.ir) و دریافت نام کاربری، نسبت به نسخه نویسی الکترونیک اقدام کنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: پزشکان و موسسات تشخیصی و درمانی طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی، که نسبت به تهیه سامانههای نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک اقدام کرده و از سامانههای تحت مالکیت سازمان (ep.tamin.ir, darman.tamin.ir) استفاده نمیکنند، میتوانند با استفاده از سامانههای مورد نظر خود و پیادهسازی نرمافزارهای واسط (API) توسط شرکتهای نرمافزاری طرف قرارداد، نسبت به نسخهنویسی و پذیرش الکترونیک نسخ اقدام کنند.
دکتر سهرابی افزود: ارایه خدمات درمانی در بخش بستری به نوزادان فاقد کدملی تا زمان صدور شناسنامه و اختصاص کدملی به نوزاد (حداکثر تا یکماه پس از تولد) از طریق کدملی مادر امکانپذیر است.
۹۴۳ هزار و ۲۰۰ نفر از جمعیت یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قردار دارند وضریب پوشش بیمه در این استان ۶۴ درصد است که از متوسط کشوری بالاتر است.
نظر شما