به گزارش ایرنا، امین فخر روز سه شنبه در نشست خبری ضمن گرامیداشت دهه فجر با اشاره به طرح های مهم سازمان تامین اجتماعی برای تسهیل امور بیمه شدگان گفت: این طرح برای بیماران بالای ۶۵ سال در شهرستان هایی که دارای مراکز ملکی تامین اجتماعی است نیز اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه حوزه درمان مستقیم تامین اجتماعی استان کرمان دارای سه بیمارستان و ۱۴ درمانگاه است افزود: در حوزه درمان غیرمستقیم با یکهزار و ۴۰۰ موسسه درمانی قرارداد داریم که ۷۰ درصد هزینه خدمات سرپایی و ۹۰ درصد هزینه خدمات بستری را برای بیمه شدگان پرداخت می شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه ۳۰ درصد بیماران کرونایی استان کرمان در بیمارستان های تامین اجتماعی بستری بودند اظهار داشت: از ابتدای بحران کرونا تاکنون بیش از هشت هزار و ۷۰۴ نفر در مراکز درمانی تامین اجتماعی این استان بستری شدند و ۷۵۹ نفر از کادر درمان مبتلا به بیماری کرونا شدند.
فخر خاطرنشان کرد: در موج اول بیماری کرونا ۳۰ درصد، موج دوم ۴۰ درصد و در موج سوم ۵۰ درصد از ظرفیت بیمارستان های تامین اجتماعی برای بیماران کرونایی اختصاص داد شد.
وی توسعه بخش NICU، راه اندازی بخش سیتی انژیوگرافی، احداث پارکینگ و احداث پلی کلینیک و ارتقا بخش های ویژه در بیمارستان پیامبر اعظم، توسعه و احداث اورژانس جدید و ارتقا بخش های ویژه در بیمارستان غرضی سیرجان را از مهم طرح های عمرانی حوزه درمان تامین اجتماعی استان کرمان عنوان کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمان افزود: احداث بنای پلی کلینیک در شهرستان رفسنجان از دیگر طرح های عمرانی حوزه درمان است که تاکنون بیش از۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
فخر به توسعه نسخه الکترونیک تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: براساس قانون توسعه پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان یک تکلیف است و این طرح در حوزه درمان مستقیم در سال از سال ۹۵ آغاز و تاکنون ۱۰۰درصد اجرایی شده است.
وی گفت: در حوزه درمان غیرمستقیم از سال ۹۷ در استان کرمان اقدامات و زیرساخت های اولیه فراهم شده و براساس دستور مدیرعامل سازمان از ابتدای اسفندماه سال جاری دفاتر درمانی حذف و کارت ملی جایگزین دفترچه می شود.
نظر شما