«عابد حقدادی» روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود:برای هر یک از خانههای ورزش روستایی استان بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیون ریال و در مجموع بیش از پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای احداث و تکمیل آنها هزینه شده است. وی اظهار داشت: تا کنون ۲۰۲ خانه ورزش روستایی در روستاهای نقاط مختلف استان تجهیز شده و بر این اساس ۲۰ درصد از روستاهای استان دارای خانه ورزش روستایی هستند.
حقدادی بیان کرد: تجهیز ۲۵۰ خانه ورزش روستایی در روستاهای استان مرکزی در اداره کل ورزش و جوانان استان هدفگذاری شده که این مهم با همکاری فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی، دفتر روستایی استانداری و هیات ورزش روستایی استان تا پایان شهریور ماه سال آینده محقق میشود.
وی اظهار داشت: ظرفیت تجهیز خانههای ورزش روستایی در اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی وجود دارد و شوراهای اسلامی، دهیاران و بخشداران باید محلی مناسب نظیر یک کلاس درس مدرسه، حسینیه و یا بخشی از ساختمان دهیاری را به این اداره کل معرفی تا در اسرع وقت تجهیز شود.
وی اضافه کرد: علاوه بر ۴۲ خانه ورزش روستایی، پنج زمین چمن روستایی نیز همزمان با دهه مبارک فجر در روستاهای استان مرکزی بهرهبرداری شد.
بر اساس اطلاعات موجود، طرح خانههای ورزش روستایی به منظور توسعه ورزش و ایجاد عدالت در این زمینه، با استفاده از فضاهای بدون استفاده روستاها و تجهیز آنها به امکانات ورزشی اجرا میشود.
برای اجرای این طرح مکانهای بدون استفاده در روستاها، به امکاناتی چون میز پینگپنگ، فوتبال دستی، شطرنج، دارت حرفهای، تشک تاتامی، طناب بازی و تور والیبال تجهیر می شود.
یکهزار و ۶۶۶ روستا در استان مرکزی وجود دارد و ۲۳ درصد جمعیت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفری این استان در روستاها سکونت دارند.
بیش از ۸۰ هزار ورزشکار استان مرکزی در ۴۷ هیات ورزشی سازماندهی شدهاند.
نظر شما