محمدرضا ایزدی روز سهشنبه در یکصد و سی و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهواز، بیان کرد: بر اساس اظهارات فرماندار اهواز، از خیابان جنت تا کوی مشعلی به شهرستان کارون ملحق شده و با این تغییرات، کوی مشعلی به شهر کوت عبداله شهرستان کارون بازمیگردد؛ قرار است نامه فرمانداری اهواز مبنی بر تغییرات جدید به زودی به این شورا ابلاغ شود.
وی با اشاره به لایحه شهرداری اهواز مبنی بر آسفالت خیابانهای کوی مشعلی، افزود: باتوجه به این تغییرات، این لایحه نباید اجرا شود.
به گفته وی، درباره کوی مهدیس هنوز صحبتی نشده است.
رییس شورای اسلامی شهر اهواز نیز با انتقاد از تغییرات متعدد در مرز شهرستانهای اهواز و کارون، گفت: هر چند یک بار تصمیم تازهای درباره مرز جدید این ۲ شهرستان گرفته میشود، در حالیکه اهالی مناطقی که در مرز این ۲و شهرستان قرار دارند، نباید بازیچه این تصمیمها شوند.
عبدالزهرا سنواتی افزود: وزارت کشور بیش از پنج سال است که مرز این شهرستانها را اعلام کرده، این در حالیست که هنوز تصمیمات محلی مغایر با این مصوبه اتخاذ میشود.
وی با بیان اینکه اهالی کوی مشعلی تا کی باید منتظر عمران این منطقه باشند، اضافه کرد: تا زمانی که ابلاغی از سوی فرمانداری اهواز صورت نگرفته شهرداری موظف به خدمات رسانی به این منطقه است.
براساس این گزارش، لایحه مناقصه زیرسازی و آسفالت کوی مشعلی در شهرداری منطقه یک اهواز (نوبت سوم) در این جلسه مطرح و با اکثریت آرا مصوب شد.
کوت عبداله از سال ۹۱ از شهرستان اهواز منفک و با روستاهای اطرافش به شهرستان کارون تبدیل شد. با وجود مصوبه هیات دولت اما مرز بین این ۲ شهرستان همچنان محل اختلاف است.
عالیپور معاون سابق شهردار اهواز پیش از این گفته بود: در آستانه انتخابات دوره پنجم شورای شهر اهواز، فرمانداران اهواز و کارون تفاهمنامهای امضا کردند که بر اساس آن خط مرزی قدیم منطقه ۵ شهرداری اهواز به عنوان جداکننده ۲ شهرستان به رسمیت شناخته و مقرر شد آرای برخی محلهها از جمله شکاره یک و ۲، مشعلی و اسلام آباد به صندوقهای کوت عبداله ریخته شود، در صورتی که طبق مصوبه وزارت کشور پل فولاد مرز محدوده این ۲ شهر بوده و این محلهها نیز جزو اهواز به شمار میآید. به گفته وی، به دلیل تخریب و زباله ریزی، خدمات رسانی به کوی مهدیس با وساطت استاندار و کوی مشعلی با درخواست نماینده ولی فقیه در خوزستان به شهرداری اهواز واگذار شده بود اگر چه این تحویل بدون موافقت شهرستان کارون و به صورت غیررسمی انجام شده است.
تاخیر چند ساله در تفریغ بودجه هفت سازمان
در این نشست شورای اسلامی شهر اهواز همچنین لایحه تفریغ بودجه سال ۹۴ مربوط به پنج سازمان زیرمجموعه شهرداری اهواز، تفریغ بودجه سال ۹۵ یک سازمان و تفریغ بودجه سال ۹۷ برای چهار سازمان شهرداری اهواز به تصویب رسید.
رییس کمیسیون حقوقی و املاک شورای شهر اهواز، دلیل تاخیر در ارایه لایحههای تفریغ بودجه هفت سازمان زیرمجموعه شهرداری اهواز، را ازدحام کاری در کمیسیونهای شورای شهر و ایرادات لوایح شهرداری اهواز بیان کرد.
حسین حیدری با بیان اینکه کمیسیون این لوایح را به صورت مشروط مصوب کرده، افزود: به طور مثال لایحه تفریغ بودجه سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات نیاز به تایید هیات مدیره داشت اما هیات مدیره این سازمان حاضر به تایید نشده بود؛هم اکنونبرخی ایرادات برطرف و برخی هنوز باقی مانده است.
سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اهواز نیز در این نشست گفت: در جلسه دیروز شورای اداری شهرداری اهواز مقرر شد که حسابرسی همه سازمانها تا ۱۵ اسفند جمع بندی و به روزرسانی را انجام دهند.
ذبیح اله خدامرادی دلیل تاخیر در تدوین لوایح تفریغ بودجه را طولانی شدن فرآیند اداری در فرمانداری و یا بررسی در شهرداری اهواز بیان کرد.
به گفته وی، برخی لوایح تفریغ بودجه مربوط به سال ۹۴ و دوره قبلی شورای شهر اهواز بوده است.
شورای شهر اهواز در این نشست، لایحههای تفریغ بودجه سال ۹۴ سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، تفریغ بودجه سال ۹۴ سازمان اتوبوسرانی، تفریغ بودجه سال ۹۴ و ۹۷ سازمان پایانههای مسافربری، تفریغ بودجه سال ۹۴ سازمان تاکسیرانی، تفریغ بودجه سال ۹۴ و ۹۵ و ۹۷ سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی، تفریغ بودجه سال ۹۷ سازمان پارکها و فضای سبز و تفریغ بودجه سال ۹۷ سازمان مدیریت حمل و نقل و بار شهرداری اهواز را تصویب کرد.
۱۹ سازمان زیرمجموعه شهرداری اهواز فعالیت میکنند.
جلسات بیرونق یک کمیسیون
اصلاحیه لایحه قرارداد عملیات نگهداری فضای سبز "باغ بوتانیک" شهرداری اهواز نیز در این نشست مورد بحث اعضای شورای اسلامی شهر قرار گرفت که با اکثریت آرا به تصویب رسید.
این لایحه اشاره به افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران فضای سبز بر اساس تورم داشته که برخی اعضای شورای اسلامی شهر اهواز معتقد به رد این لایحه و بررسی مجدد آن در کمیسیون حقوقی شورای شهر بودند که با مخالفت تعدادی دیگر روبه رو شد.
سید ناصر موسوینژاد نایب رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر با انتقاد از مخالفت برخی اعضا با تصویب این لایحه، گفت: بیاطلاعی برخی اعضا از این مصوبه به دلیل حضور نداشتن آنها در جلسات کمیسیون خدمات شهری شورای شهر است.
وی با انتقاد از حاضر نشدن برخی عضا در این کمیسیون افزود: گاهی اوقات فقط من و رییس کمیسیون در جلسات حضور داریم.
موسوینژاد اضافه کرد: در آستانه سال جدید قرار داریم و تصویب نشدن این لایحه باعث میشود که کارگران فضای سبز نتوانند عیدی و حقوق خود را دریافت کنند.
رحیم کعبعمیر عضو دیگر شورای شهر اهواز اما در پاسخ گفت: تعدادی از اعضای شورای شهر، عضو کمیسیون خدمات شهری نیستند و با توجه به اینکه این لایحه در صحن علنی شورا در حال بررسی است، باید گزارش کامل و قانع کنندهای ارایه میشد تا اعضا بتوانند رای صحیح خود را اعلام کنند، این در حالیست که ما از این توضیحات ارایه شده قانع نشدیم.
فتح اله حاجتی رییس کمیسیون خدمات شهری و هادی قنوات، جاسم موسیپور، سیدناصر موسوینژاد، اسکندر لطفعلیزاده و مهران باباپور اعضای این کمیسیون شورای اسلامی شهر اهواز هستند.
یکصد و سی و نهمین جلسه علنی شورای شهر اهواز با حضور همه اعضای این شورا برگزار شد.
فروش اموال اسقاطی و غیرقابل استفاده شهرداری (سازمان اتوبوسرانی) و مساعدت به ۲ نفر از شهروندان از دیگر مصوبات این جلسه شورا بود.
در این نشست قنوات عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در هفتههای اخیر در این شهر، به افرادی که در جلسات شورا از ماسک استفاده نمیکنند تذکر داد.
سنواتی رییس شورای شهر نیز فرارسیدن ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را یادآور شد و از شهروندان دعوت کرد با توجه به اینکه امسال برنامه راهپیمایی ۲۲ بهمن به دلیل شیوع ویروس کرونا تغییر یافته، در برنامههای مجازی این روز مشارکت کنند.
نظر شما