به گزارش دریافتی ایرنا، اورنگ ایلامی پنجشنبه افزود: استمرار روند پیوند اعضا در شرایط بحران کووید ۱۹، وجود زیرساخت های مناسب و استادان برجسته پیوند اعضا را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نشان می دهد.
وی با اشاره به رشد قابل توجه ترویج فرهنگ اهدا و پیوند عضو در فارس، نقش رسانه ها را در ترویج این فرهنگ موثر دانست و افزود: پیوند کلیه بالاترین فراوانی را در بین اهدای اعضای بدن به خود اختصاص داده و پیوند این عضو در ماه های اخیر در فارس نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
با تلاش متخصصان علوم پزشکی اکنون امکان پیوند از جمله بافتها و اعضای بدن فراهم شده است این اهدا شامل کلیه، قلب، کبد، پانکراس، روده، ریه، استخوان، مغز استخوان، پوست و قرنیه است. بنابر این هر فرد مرگ مغزی در صورت مساعد بودن شرایط پیوند می تواند به بیش از ۱۰ نفر عضو هدیه دهد.
شیراز با برخورداری از استادان و پزشکان قوی و مجرب که در زمینه سلامت و درمان علم اندوزی کرده اند یکی از قطب های بزرگ درمانی کشور در زمینه پیوند است و از مهمترین مرکز پیوند اعضا در ایران و در جهان محسوب میشود و دراین میان پیوند کبد در شیراز جایگاهی ممتاز دارد.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرده است: انجام سالانه بیش از ۵۰۰ عمل موفقیت آمیز پیوند کبد در شیراز، جایگاه ویژه ای به این دانشگاه در جهان داده است.