به گزارش ایرنا، علی اسماعیلی ندیمی شبانگاه پنجشنبه در نشست با نایب رییس مجلس شورای اسلامی در محل دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان افزود: این دانشگاه از سال ۱۳۷۱ پذیرش دانشجو را آغاز کرد و در حال حاضر ۲۱۵ عضو هیات علمی دارد، دارای هشت دانشکده است که در چهار رشته دستیاری تخصصی، ۱۰ رشته ارشد و در چند رشته دیگر دانشجو پذیرش می کند.
اسماعیلی ندیمی با اشاره به وجود سه بیمارستان در رفسنجان و یک بیمارستان در شهرستان انار افزود: این بیمارستان ها توسط خیرین احداث شده و برای اولین بار در سال گذشته راه اندازی بیمارستان جدید ۳۲۰ تختخوابی رفسنجان در ردیف بودجه دولتی قرار گرفت امّا تاکنون اعتباری به آن تخصیص نیافته است.
وی ادامه داد: در سال های گذشته تلاش شده خدمات درمانی به خوبی به مردم ارائه شود و در حال حاضر ۱۴۵ نفر متخصص بالینی، ۱۵ فوق تخصص بالینی و تقریبا همه رشته های درمانی فوق تخصص را در رفسنجان داریم امّا با توجه به اینکه در کل کشور فوق تخصص قلب و عروق کم است در رفسنجان هم این کمبود را داریم.
اسماعیلی ندیمی تعداد تخت های بیمارستان های علی ابن ابیطالب (ع)، مرادی و نیک نفس در رفسنجان را ۴۸۰ عدد عنوان و تصریح کرد: استان کرمان از نظر نسبت تعداد تخت به جمعیت هزار نفر فوق العاده پایین است، در رفسنجان و انار با جمعیت ۳۶۰ هزار نفر که در شمال استان بهره مند است لذا به ۱.۳ تخت به ازای هر یک هزار نفر نیاز داریم.
وی ادامه داد: این در حالی است که در جنوب استان کرمان به ازای هر یک هزار نفر هفت تخت وجود دارد و در شهرستان کرمان نیز ۱.۷ تخت به ازای هر یک هزار نفر وجود دارد.
وی گفت: تعداد تخت های آی.سی. یو. در رفسنجان طی سال های اخیر با اجرای طرح تحول سلامت از ۱۴ به ۴۴ مورد و تعداد تخت های ان. آی. سی. یو از ۱۰ به ۱۸ مورد افزایش یافته است.
اسماعیلی ندیمی تصریح کرد: در طول چند سال گذشته برای تهیه تجهیزات پزشکی در رفسنجان و انار اعتبار بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال صرف شد.
وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۴ بیمارستان ۳۲ تختخوابی انار فعالیت خود را آغاز کرد؛ گفت: خوشبختانه شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار در حال رونق است.
اسماعیلی ندیمی تصریح کرد: در حوزه پژوهش هفت مرکز تحقیقات داریم و یک پژوهشکده نیز با اعتبار دولتی احداث شد؛ ضمن اینکه ۱۵۱ مقاله isi به چاپ رساندیم، بزرگترین مرکز کوهورت کشور در راستای مطالعات جمعیتی و بیماری ها را داریم.
وی در حوزه بهداشت نیز گفت: رفسنجان اولین شهر بدون هپاتیت سی است و در این بخش از ۲ سال قبل بیماریابی هپاتیت سی در زندان، پاتوق ها انجام و ۱۴۰ هزار نفر در حوزه رفسنجان و انار در سامانه سیب ثبت شده اند ضمن اینکه ۲ مرکز ارائه خدمات به اتباع بیگانه را دائر کردیم و توسط کمیساری عالی پناهندگان نیروهای این مراکز تامین شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: سال ۹۸ در حوزه توسعه توانستیم ۲۴ میلیارد تومان از ظرفیت قانون تهاتر جذب و استفاده کنیم و با این اعتبار بخشی از بدهی های دانشگاه پرداخت و ۴۸ هزار متر مربع فضای درمانی تکمیل شد و ۶۵ هزار متر مربع هم در حال ساخت است، با حمایت مجتمع مس سرچشمه بیمارستان کووید ۱۹ راه اندازی کردیم.
وی خاطرنشان کرد: طبق سند توسعه درمان کشور در سال ۱۴۰۴ باید ۸۰۰ تخت بیمارستانی در منطقه رفسنجان و انار داشته باشیم.
اسماعیلی ندیمی افزود: از این تعداد ۱۵۰ تخت توسط بخش خصوصی در حال ساخت و ساز است و از ۶۵۰ تخت دیگر نیز ۳۵۰ تخت در بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) پیش بینی کردیم و ۳۲۰ تخت هم با احداث بیمارستان جدید؛ به تخت های بیمارستانی رفسنجان اضافه خواهد شد.
نظر شما