«حمیدرضا متین» روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدها در سالجاری به چرخه تولید وارد شده و نقش ویژهای در رونق اقتصادی و اشتغال استان دارند.
وی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۲۵۱ میلیارد تومان برای این واحدها سرمایهگذاری شده است که بخش اعظمی توسط صاحبان صنایع و بخشی هم از محل پرداخت تسهیلات بانکی تامین شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه بیشتر این واحدها در شهرستان های همدان و بهار راهاندازی شده است افزود: بیشترین صنایع تازه تاسیس در زمینه محصولات کانی غیرفلزی، ابزار پزشکی، اپتیکی و دقیق و کمترین ها در حوزه بازیافت هستند.
به گفته او صدور جواز تاسیس نخستین مرحله استقرار واحدهای صنعتی است و پس از آن مجریان باید به دنبال ساخت و ساز و تهیه و نصب ماشینآلات باشند و سپس پروانه بهرهبرداری برای آنها صادر میشود.
متین با بیان اینکه فرآیند ساخت و ساز و راه اندازی خط تولید دستکم یک سال طول می کشد تصریح کرد: در این مراحل مجریان طرحها را تنها نگذاشته و تا رسیدن به بهرهبرداری آنها را مشاوره و پشتیبانی میکنیم.
وی یادآوری کرد: تا پایان دی ماه امسال یک هزار و ۳۰۰ فقره جواز تاسیس با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد تومان در استان همدان صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان گفت: رشد صنعتی همدان در طول عمر انقلاب بیسابقه بوده و به جرات میتوانیم اعا کنیم فراتر از اهداف تعیین شده در سال جهش تولید گام برداشتهایم.
یک هزار و ۶۶ واحد صنعتی در استان همدان فعالیت دارند.
نظر شما