سید مسعود هاشمی نژاد روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بانک جهت حفظ رسالت و مسوولیت اجتماعی خود با پرداخت تسهیلات در زمینههایی همچون سیل زدگان، زلزله زدگان و قرضالحسنه های مختلف مانند ازدواج و تسهیلات دانشجویان مقطع دکترا در حداقل زمان و کمترین بروکراسی اداری نقش داشته است
وی افزود: بانک توسعه تعاون در راستای رسالت اجتماعی خود نسبت به سیل زدگان به یک هزار و ۱۴ فقره پرونده، ۱۱۹ میلیارد و ۱۷۵ میلیون ریال تسهیلات پرداخت کرده که بیشتر مربوط به حوزه جنوب استان است.
سرپرست مدیریت امور شعب بانک توسعه تعاون ایلام یادآور شد: همچنین تسهیلات ازدواج به ۱۷۳ فقر پرونده با اعتبار ۹۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به متقاضیان پرداخته شده است.
هاشمینژاد اضافه کرد: بر اساس اساسنامه بانک ۷۰ درصد از خدمات و محصولات بانک به بخشی تعاونی شرکتهای تعاونی، اتحادیه ها و اعضای آنها و ۳۰ درصد از خدمات خود را به عموم مردم یعنی بخش غیرتعاونی ارائه می کند.
وی تاکید کرد: از توانمندیهای دیگر این بانک می توان به موضوع خدمات بانکی نوین و الکترونیک اشاره کرد که این بانک با متنوع بودن خدمات الکترونیکی نظیر پایانههای فروشگاهی، اینترنت بانک، همراه بانک، تلفن بانک و خدمات درگاه های اینترنتی توانسته به این مهم دست یابد و سبب رضایت مشتریان خود را فراهم کند.
سرپرست مدیریت امور شعب بانک توسعه تعاون ایلام ادامه داد: این بانک یک بانک فرابخشی است که در تمامی بخشهای اقتصادی فعالیت داشته و در ارائه خدمات به فعالیت های اقتصادی متفاوت از جمله صنعت و معدن، کشاورزی، خدمات و گردشگری جهت ایجاد طرح ها و پروژه ها به منظور حفظ و ایجاد اشتغال آمادگی دارد.
هاشمی نژاد با بیان اینکه اقتصاد کشور بانک محور است، افزود: با توجه به رقابت صنعت بانکداری در کشور بانکها نقش ارزنده و ویژهای را در اقتصاد دارند و با وجود سیستم بانکی توانا و اثرگذار در عرصه پولی می توان به داشتن اقتصادی توسعه یافته امیدوار بود.
وی یادآور شد: بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از چهار بانک عامل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، توانست با پنج مرحله تخصیص اعتبار تا پایان آذرماه عملکردی بیش از ۷۵ درصد برنامههای خود را تحقق بخشد.
سرپرست مدیریت شعب بانک توسعه تعاون ایلام، با بیان اینکه پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری زمینه محرومیت زدایی از مناطق روستایی را فراهم کرده است، گفت: طی ۹ ماهه امسال ۶۵۵ فقره پرونده تسهیلاتی با اعتبار پنج میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال در بخشهای حمایتی و عادی واگذار و زمینه اشتغال یک هزار و ۳۲۴ نفر در استان را فراهم کرده است.
هاشمی نژاد ادامه داد: این بانک در حوزههای مختلف اقتصادی و مالی که بتواند منجر به اشتغال زایی و تولید شود حمایت کرده و مصداق بارز این موضوع پذیرش و عاملیت های مختلفی همچون اشتغال پایدار روستایی و عشایری در ۲ بخش نهادهای حمایتی کمیته امام (ره) سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، عادی و اشتغال فراگیر، تبصره ۱۶، تبصره ۱۸ و مشاغل خانگی پرداخت تسهیلات تعاونیهای دانشبنیان و ناوگان حمل و نقل جادهای برونشهری نمونهای از پرداخت تسهیلات در سال های اخیر این بانک است.
به گزارش ایرنا، بانک توسعه تعاون تنها بانک دولتی و تخصصی بخش تعاون است که در سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را از صندوق تعاون کشور به بانک توسعه تعاون تبدیل و جهت حفظ و ایجاد اشتغال در سطح کشور نقش بسزایی داشته است.
نظر شما