به گزارش ایرنا، مجید عسگری روز شنبه در تماس تلفنی با وزیر صمت با اشاره به وضعیت شهرستان و ۲۲۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق اظهار داشت: این شهرستان دارای پنج بخش و حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت است.
وی به بحث تامین مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی در شهرستان اشاره کرد و افزود: تامین روغن خوراکی از مشکلاتی است که علیرغم کنترل وضعیت بصورت نسبی اما نیازمند کمک ویژه در تامین این کالا هستیم و شرکت های تامین کننده بر خرید اجباری کالای اضافی تاکید دارند ولی ما در شهرستان چنین اجازه ای را نداده ایم.
فرماندار دهلران تامین کالاهای شب عید از جمله میوه ، خشکبار ، کیف و کفش را از دیگر موضوعات برشمرد و تاکید کرد: امیدواریم با توجه به مرزی بودن شهرستان و حضور پنج هزار عشایر سایر استان ها در این خصوص توجه ویژه به دهلران شود.
عسگری با اشاره به وجود شهرک صنعتی دهلران و ۵۳ واحد صنعتی این شهرک یادآور شد: از این تعداد تنها ۱۹ واحد غیرفعال و مابقی فعال هستند که برای واحدهای غیرفعال باید چاره اندیشی و رفع مشکل شود تا به چرخه کار و تولید برگردند.
وی به تولید ۹۰ درصد نفت و گاز غرب کشور در دهلران پرداخت و اضافه کرد: ۳۰۰ هزار بشکه در روز تولید ظرفیت اسمی داریم که با توجه به شرایط کنونی این ظرفیت کمتر شده و هم اکنون در صنایع پائین دست نفت و گاز ان جی ال و پتروشمی دهلران در حال اجرا هستند.
فرماندار دهلران گفت: ان جی ال دهلران با ۵۸ درصد پیشرفت در حال اجراست و تامین اعتبار ال سی و ارز برای این پروژه در جهت تسریع عملیات آنها ضروری است.
عسگری یکی از پروژه های شهرستان با ظرفیت اسمی سه هزار و ۳۰۰ تن در روز را کارخانه سیمان عنوان کرد و افزود: برای این پروژه با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی ۳۳ میلیون یورو و ۲ هزار میلیارد ریال هزینه شده که همه تجهیزات برای ادامه تکمیل آن پای کار است.
وی اظهار داشت: با وجود تلاش برای رفع مشکلات این کارخانه در کارگروه رفع موانع تولید استان اما سرمایه گذار پای کار نیست و نیاز است سرمایه گذاران دولتی ایدرو و ایمیدرو در بحث تملک ورود کنند.
فرماندار دهلران به تصویب بازارچه و گذر مرزی چیلات هم اشاره کرد و گفت: زیرساخت های مورد نیاز برای رونق این مرز فراهم بوده و نیاز است رایزنی ها با طرف عراقی برای پای کار آمدن انها بیشتر شود.
عسگری به مشوق های شورای توسعه امینت پایدار در شرق و غرب و بویژه در خصوص سرمایه گذاری اشاره و تاکید کرد: نیاز است این مشوق ها عملیاتی شوند.
وی با اشاره یه تصویب ۲ ناحیه صنعتی و صنایع پائین دست پتروشیمی در شهرستان یادآور شد: این نواحی صنعتی نیز در آینده نزدیک راه اندازی خواهند شد.
وزیر صمت نیز در این تماس تلفنی قول پیگیری برای رفع این مشکلات را داد و گفت: مشکلات کارخانه سیمان به جد پیگیری می شود و مرز چیلات نیز در حوزه کاری این وزارت خانه حتما موضوع آن پیگیری خواهد شد.
علیرضا رزم حسینی افزود: برای گشایش اعتباری ان جی ال و پتروشیمی دهلران نیز موضوع را با مقام مهای مسوول منعکس خواهم کرد.
نظر شما