مهین منافی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعدادی که به شبکه شاد دسترسی ندارند، از شیوه های دیگر آموزش همچون مدرسه تلویزیونی و بسته های آموزشی که توسط گروه های آموزشی استان تهیه شده است استفاده می کنند.
وی بیان کرد: طرح هدایت با عنوان "هر دانش آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس یک مدرسه" برای اجرای عدالت آموزشی و برخورداری همه دانش آموزان از برنامههای آموزشی در شبکه شاد در شهرستانهای مختلف استان اجرا میشود.
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش استان دارای ۳۸ هزار نفر نیروی انسانی است که امسال برای ۶۲۵هزار دانش آموز استان خدمت رسانی می کند.
منافی گفت: در طرح هدایت قرار است با استفاده از امکانات این اداره کل، مشارکت خیران و کمکهای دولتی، ابزارهای کمک آموزشی هوشمند نظیر تبلت و گوشی همراه خریداری و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی افزود: تنها راه تهیه ابزار آموزش مجازی برای دانش آموزان محروم، بسیج گسترده عموم مردم و خیرین در کنار مشارکت دستگاه های اجرایی است.
وی با بیان اینکه حفظ کرامت انسانی در امور خیریه یک ضرورت است؛ ادامه داد: برای اجرای مطلوب طرح هدایت، احصای آمار دقیق دانش آموزان محروم از انواع مختلف آموزش و اولویت بندی دانش آموزان در دستور کار قرار گیرد.
آذربایجان غربی دارای ۳۷ هزار فرهنگی است که در پنج هزار مدرسه کار آموزش دانش آموزان را بر عهده دارند این استان دارای ۶۲۵ هزار دانش آموز است که از اسفند سال گذشته با شیوع ویروس کرونا در شبکه شاد تحصیل می کنند.
نظر شما