به گزارش ایرنا، از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) استان سمنان در این جشنواره الناز ملکی در بخش مصاحبه و تیتر، آتنا نائینینژاد و مصطفی دهقان در بخش گزارش مکتوب، سیدعابد میرمعصومی در بخش عکس خبری و یادداشت صاحب مقام شدند و آثار سارا خدادادی خبرنگار سابق ایرنا سمنان که در این خبرگزاری منتشر شده بود نیز در بخش مصاحبه و تیتر برگزیده شد.
محمد جهانگیریان رئیس این خبرگزاری نیز برای دومین سال پیاپی یکی از چهار داور بخش مکتوب این جشنواره بود.
بر اساس رای هیات داوران، علاوه بر فعالان رسانه ای ایرنا استان سمنان، در بخش مصاحبه: مرتضی دهرویه، محسن حسن زاده و سمیه اصغری، در بخش گزارش مکتوب: محمدرضا خزر، در بخش یادداشت و مقاله : بتول عامری، علی عامری و محدثه عباسی، در بخش تیتر: آرزو کاشی و الهام محصل، و در بخش پادکست : مصطفی عبدوس، نرجس نجفی، علی شاهی و کوثر صفا، صاحب مقام شدند.
طبق جدول اعلامی هیات داوران همچنین در بخش گزارش خبری تلویزیونی: مریم نعمتی و حامد داودی، در بخش مستند تلویزیونی : عباس ایمانیان، علیجان دائیان، مهدی نجفی و محمد نجم، در بخش فیلم کوتاه: امیر پازوکی، عرفان علی آبادیان و مهسا سمیعی نژاد، در بخش عکس خبری: بهناز نصرتی، مسعود محقق و کوثر فاطمی نیا، و در بخش مستند رادیویی : مهران مجید پناه صاحب عنوانهای برگزیده شدند.
رقابت ۵۰۰ اثر به چهارمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان سمنان
دبیر چهارمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان سمنان در آیین اختتامیه این جشنواره در سالن شهید بسطامی سپاه قائم(عج) استان ابراز داشت: شرکت کنندگان در چهارمین جشنواره ابوذر این جشنواره در۱۲ موضوع و ۱۵ قالب رسانه ای آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند.
حسین نورانیان با بیان اینکه آثار ارسالی نسبت به سال گذشته کاهش نداشت گفت: بیش از ۵۰۰ اثر در بخشهای مکتوب، خبرگزاری ها، دیداری و شنیداری به دبیرخانه جشنواره ابوذر ارسال شد.
وی افزود: ۳۴ اثر برگزیده از بین موضوعات جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، بصیرت و دشمن شناسی، مبارزه با تروریسم، مبارزه با آسیبهای اجتماعی، مسائل صنفی خبرنگاران، چهل سالگی دفاع مقدس، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه اقدام، بصیرت و امیدآفرینی، محور مقاومت و مکتب سلیمانی بخش ویژه کرونا؛ کمک مومنانه، مدافعان سلامت، مسئولیت اجتماعی در این جشنواره برگزیده شد.
دبیر جشنواره رسانهای ابوذر استان سمنان خاطرنشان کرد: این آثار در قالبهای مقاله، مصاحبه، گزارش، تیتر، یادداشت، موشن گرافیک، اینفوگرافی، مستند تلویزیونی، مستند رادیویی، پادکست، گزارش خبری، عکس خبری، کاریکاتور، و فیلم موبایلی ۱۰۰ ثانیهای (شبکه اجتماعی) تولید شد.
نورانیان با بیان اینکه مجموع نمرات هر اثر از ۱۰۰ نمره بررسی شد گفت: آثار بر اساس ۱۲ معیار، از جمله رعایت ساختار نگارشی، تاثیرگذاری و جذابیت، سوژه یابی و سوژه پردازی، تصویرسازی عینی و ذهنی برای مخاطبان داوری شد و هر اثر پس از چهار بار ارزیابی برگزیده شد.
وی ادامه داد: ۱۳ داور در بخشهای مکتوب و دیداری و شنیداری آثار را ارزیابی کردند.
فعالیت رسانه ای اکنون موثرترین رویکرد فرهنگی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این آیین ابراز داشت: بخش خبر و رسانه، فعالترین بخش فرهنگی استان از نظر کمی و کیفی است و اصحاب رسانه با علاقه و تلاش در این استان فعالیت میکنند.
فرشید فلاح به سخن مقام معظم رهبری در خصوص فعالیت فرهنگی موثر اشاره کرد و گفت: هیچ فعالیت فرهنگی موثرتر و مهمتر از رسانه نیست.
وی با بیان اینکه مجاهدتهای سردار قاسم سلیمانی بر همه روشن است افزود: فعالیتهای فرهنگی سردار سلیمانی در راستای نگارش و نشر آثاری در رابطه با زندگینامه شهدا بسیار مهم و تاثیر گذار بود که نشاندهنده میزان اهمیت فرهنگ در منویات مقام معظم رهبری است.
طبق اعلام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان ۷۸ رسانه دارای مجوز از سامانه جامع مطبوعات کشور به همراه ۱۴ خبرگزاری و ۳۶ نمایندگی و سرپرستی مطبوعات د راین استان فعال است.
نظر شما