تولید بخش کشاورزی قم با استفاده از مسئولان فنی افزایش می‌یابد

قم - ایرنا - رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم گفت: سطح تولید محصولات بخش کشاورزی استان با به کارگیری مسئولان فنی در واحدهای فعال این بخش افزایش خواهد یافت.

عباس خرمی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: به منظور افزایش سهم تولید و صادرات محصولات کشاورزی و به استناد قوانین این بخش، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، دستور العمل اجرایی به‌کارگیری مسئولان فنی تولید در واحدی کشاورزی را تدوین و ابلاغ نموده و در صدر برنامه های حال حاضر سازمان قرار گرفته است.
وی افزود: بر اساس این دستورالعمل واحدهای تولیدی کشاورزی موظفند برای اخذ یا تمدید پروانه بهره برداری واحد نسبت به استخدام کارشناس کشاورزی دارای پروانه مسئول فنی اقدام نمایند.
وی ادامه داد: با اجرای این دستورالعمل ضمن تجهیز تولید کنندگان حوزه کشاورزی به دانش روز از ظرفیت علمی فارغ‌التحصیلان رشته‌های کشاورزی نیز به خوبی استفاده خواهد شد.

خرمی گفت: اجرای این طرح همچنین علاوه بر اشتغالزایی، افزایش راندمان و کاهش هزینه‌های تولید، موجب تامین سلامت غذایی نیز خواهد شد و شرایط توسعه پایدار کشاورزی و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست را بهتر فراهم خواهد کرد.

وی تاکید کرد: رسالت سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی، مهندسی سازی فرآیند تولید محصولات کشاورزی و در حقیقت حلقه اتصال فارغ‌التحصیلان و کارشناسان با کشاورزان و تولیدکنندگان است که دراین ‌ارتباط دوسویه علاوه برافزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی و تأمین امنیت غذایی کشور، موضوع اشتغال برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با کشاورزی است نیز مرتفع می‌شود.

وی افزود:‌شرط لازم برای تحقق مطلوب جهش تولید در بخش کشاورزی، فاصله‌گیری از روش‌های سنتی و رسیدن به خودکفایی برای حفظ امنیت غذایی به ویژه خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک است که این مهم با بهره‌گیری از  دانش مسئولان فنی و شیوه‌های علمی روز، عملیاتی می‌شود.

نزدیک به ۱۴ هزار تن در بخش کشاورزی قم فعالیت می‌کنند که در این میان بیش از یک هزار تن خانم هستند.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha