قاسم عسکری نسب روز چهارشنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: این بندر از ظرفیت بالایی در امر تجارت دریایی و صادرات کالاهای نفتی و غیرنقتی بویژه صادرات کالاهای کانتینری یخچالی، سرعت بخشی پهلودهی شناورها و همچنین ارائه خدمات شبانهروزی به کشتیهای حامل کانتیر یخچالی برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: با انجام طرح توسعه بندرلنگه و اجرای طرحهای زیربنایی در سالهای اخیر و همچنین فراهم کردن شرایط لازم و تخصیص محوطه ویژه نگهداری کانتینرهای خالی ورودی و کانتینرهای در انتظار نوبت ارسال و از سویی نیز اختصاص اسکله و پهلوگاههای مناسب برای شناورها و امکان تخلیه و بارگیری همزمان چندین شناور شاهد افزایش عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری و صادرات کالاهای یخچالی هستیم.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان در این زمینه اظهار داشت: در واقع بندرلنگه به عنوان چهار راهی امن برای ترابری دریایی و زمینی به کشورهای آسیای میانه به عنوان هسته مرکزی بندرها غرب هرمزگان فعالیت میکند و این بندر بهعنوان کانون مهم تخلیه و بارگیری و صادرات کالا روزهای پر رونقی را سپری میکند.
عسکری نسب تصریح کرد : تامین زیرساختهای لازم، ارائه خدمات بهینه و تسهیل فرآیند تخلیه و بارگیری کالا در بندرها غرب هرمزگان و همچنین ارتقای سرعت تخلیه و بارگیری از عوامل مهم رونق صادرات کالاهای یخچالی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و دستیابی به این مهم میباشد.
وی با تاکید بر سیاست تمرکززدایی از مرکز بندرها غرب هرمزگان و توجه به رونق فعالیت تخلیه و بارگیری و صادرات کالاهای یخچالی در بندرها کوچک غرب استان نیز خاطرنشان کرد: فعالیت تجاری و تردد شناورها از بندرها شیوء، آفتاب و چارک به بندرها حاشیه جنوبی خلیجفارس نیز به شکل مستمر درحال انجام است.
بندرهای غرب هرمزگان شامل بندرلنگه، بندر مقام، بندر شیو، بندر جوادالائمه، بندرچاک و آفتاب است که بیشتر نقش تبادل کالا با کشورهای همسایه و حمل ونقل دریایی به جزیره های استان را برعهده دارند.
نظر شما