به گزارش ایرنا از استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری روز چهارشنبه در چهل و سومین بازدید خود از واحدهای تولیدی و خدماتی استان، گفت: اخذ مجوز حلال در صنعت غذا، که متولی آن سازمان ملی استاندارد ایران است، رو به رشد، و برای دستیابی به بازارهای جهانی و صادرات ضروری است.
وی با تاکید بر اقبال عمومی نسبت به غذاهای آماده، هرگونه نوآوری در این صنعت را برگ برنده برای تولیدکنندگان دانست.
طاهری خاطر نشان کرد: صنعت سلامت محور تنها به محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی محدود نمیشود و کلیه موضوعات مرتبط با سلامت جامعه را دربرمیگیرد.
وی ادامه داد: باید در تولید کالاهای سلامت محور، که در آینده برای آنها گواهینامه صادر خواهدشد، به موضوعات تبعی آن نظیر محیط زیست، مصرف انرژی و آلایندهها توجه شود.
نظر شما