فرماندار سردشت روز چهارشنبه در این جلسه با اشاره به ظرفیت های مناسب این شهرستان برای تولید و اشتغالزایی و رونق اقتصادی گفت: بخش کشاورزی سردشت دارای ظرفیت های ویژه ای است که به دلیل نگاه سنتی از آن تاکنون استفاده بهینه ای نشده است.
اقصی نخشی پور افزود: ارزش طرح های کشاورزی این شهرستان در سه بخش مرغداری ، دامپروری و پرورش ماهی شامل ۱۲ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال است که اگر این واحد های راکد فعال شوند برای بیش از ۵۰ نفر اشتغال فراهم شده و زمینه صادرات بخشی از این تولیدات نیز فراهم خواهد شد.
وی اجرای قانون رفع موانع تولید را سبب تسهیل در فرایند امر تولید دانست و بیان کرد: هدف از تشکیل این کارگروه، شناسایی، احصا و تسهیل امور برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی است .
دادستان عمومی و انقلاب سردشت نیز در این جلسه با بیان اینکه همه دیدگاه ها برای رفع موانع مثبت و همگرا است، گفت: جهت اطلاع و رفع مسایل و مشکلات تولید و اشتغال، تعامل با فعالان بخش خصوصی باید نظام مند و مستمر باشد و موانع موجود بررسی و شناسایی شوند.
ولی خداکرمی تاکید کرد: با توجه به شرایط خاص و ظرفیت های مناسب و مستعد این شهرستان و در راستای نظارت بر تصمیمات و اقدامات اجرایی در زمینه اقتصاد مقاومتی، رصد و پیگیری موضوعات و مشکلات باید با قید فوریت انجام و با دید اغماض به طرح ها پرداخت.
در ادامه این نشست هریک از سرمایه گذاران واحدهای تولیدی به ارائه مشکلات و مسایل طرح های اجرایی خود پرداختند و مقرر شد با رفع نواقص واحدها جهت تصویب نهایی به دستگاه های متولی دوباره طرح ها ارایه شود تا مجوزها و پروانه های لازم برای آنها صادر شود.
شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای ۶ دهستان، چهار شهر و ۲۷۰ روستا و سه بخش ربط، مرکزی و وزینه است.
نظر شما